To je to što me zanima!

HDZ-ovci su slavili bez Kosor: "To je nastavak ponižavanja"

HDZ-ovi seniori protiv mladih snaga su igrali nogometnu utakmicu i pobijedili 6-2. Otpisane Kosor nije bilo na proslavi, iako Karamarko kaže da su poziv slali svima
Vidi originalni članak

HDZ-ovci na zagrebačkom Jarunu ove nedjelje slave 23. godišnjicu osnutka stranke, a na proslavi nije bilo Jadranke Kosor. Vladimir Šeks izjavio je na Jarunu kako Kosor nije ni dobila poziv na proslavu. Novi šef stranke, Tomislav Karamarko, ne vidi razloga da ako je Šeks dobio poziv, da ga nije dobila i Kosor te dodaje da su slali javni poziv svima.

- Ako smo zvali one koji tu nisu bili 23 godine, zašto ne bi pozvali Kosor - kaže Karamarko, misleći na bivšeg ministra i jednog od osnivača stranke, Ivana Vekića kojeg su zvali na proslavu.

Kosor se u razgovoru za Dnevnik.hr zapitala zašto je na proslavu bio pozvan Branko Bačić, a ona ne te dodala da je to nastavak ponižavanja i pritisaka na nju.

Darko Milinović morao je propustiti utakmicu protiv mladih snaga HDZ-a koju su seniori dobili 6-2. Kaže da je prije tri tjedna operirao nos pa mu je doktor savjetovao da ne igra.

- Što bi se dogodilo da me Kalmeta slučajno udari? - u šali je dodao Milinović. Njegov kolega Gordan Jandroković, igrao je za seniore i rekao kako je iskustvo još jače od mladosti. Komentirao je i rasističke ispade navijača na Euru i rekao da tu nekolicinu huligana treba najstrože kazniti.

Proslavu i svečanu sjednicu otvorio je Đuro Perica koji je rekao kako se nada da će HDZ ponovno doći na vlast s novim vodstvom te da se nada kako se nikada više neće dogoditi netko tko će na njih baciti ljagu.

Karamarko je dodao da su vlast izgubili isključivo svojom pogreškom. Kaže da je u pitanju bio kriminal zbog čega ih je narod kaznio. Na kraju svog govora rukovao se s  Vladimirom Šeksom kojeg su smijenili s mjesta potpredsjednika Sabora.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • bezimeni_1 22.06.2012.

    cuj polozili vjenac ispred kuce krivoustog hahahahah , to treba unistiti od srama, a ne polagati vjence i trositi novce na tu barabu ...Sve mrze Tita i negiraju njegv uspijeh , ali se poistvjecuju i kopiraju ono sto je bilo radjeno OD SRCA Titu

  • tajnamoja 18.06.2012.

    Kad vidim ovu bezazlenu Karamarkovu facu sjetim se slike vuka zaogrnutog u ovčje runo.

  • nerra_1 18.06.2012.

    ne kužim zašro su se okomili na jadranku k.? vjerojatno jer je žena, a oni alfa mužjaci... nema više muškaraca koji znaju biti fini i uglađeni, gospoda... sve je otišlo kvragu! ovako se ponašati prema jednoj dami... sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare