Obavijesti

News

Komentari 133

HDZ-ovci su slavili bez Kosor: "To je nastavak ponižavanja"

HDZ-ovci su slavili bez Kosor: "To je nastavak ponižavanja"
10

HDZ-ovi seniori protiv mladih snaga su igrali nogometnu utakmicu i pobijedili 6-2. Otpisane Kosor nije bilo na proslavi, iako Karamarko kaže da su poziv slali svima

VIDEO

HDZ-ovci na zagrebačkom Jarunu ove nedjelje slave 23. godišnjicu osnutka stranke, a na proslavi nije bilo Jadranke Kosor. Vladimir Šeks izjavio je na Jarunu kako Kosor nije ni dobila poziv na proslavu. Novi šef stranke, Tomislav Karamarko, ne vidi razloga da ako je Šeks dobio poziv, da ga nije dobila i Kosor te dodaje da su slali javni poziv svima.

- Ako smo zvali one koji tu nisu bili 23 godine, zašto ne bi pozvali Kosor - kaže Karamarko, misleći na bivšeg ministra i jednog od osnivača stranke, Ivana Vekića kojeg su zvali na proslavu.

Kosor se u razgovoru za Dnevnik.hr zapitala zašto je na proslavu bio pozvan Branko Bačić, a ona ne te dodala da je to nastavak ponižavanja i pritisaka na nju.

Darko Milinović morao je propustiti utakmicu protiv mladih snaga HDZ-a koju su seniori dobili 6-2. Kaže da je prije tri tjedna operirao nos pa mu je doktor savjetovao da ne igra.

- Što bi se dogodilo da me Kalmeta slučajno udari? - u šali je dodao Milinović. Njegov kolega Gordan Jandroković, igrao je za seniore i rekao kako je iskustvo još jače od mladosti. Komentirao je i rasističke ispade navijača na Euru i rekao da tu nekolicinu huligana treba najstrože kazniti.

Proslavu i svečanu sjednicu otvorio je Đuro Perica koji je rekao kako se nada da će HDZ ponovno doći na vlast s novim vodstvom te da se nada kako se nikada više neće dogoditi netko tko će na njih baciti ljagu.

Karamarko je dodao da su vlast izgubili isključivo svojom pogreškom. Kaže da je u pitanju bio kriminal zbog čega ih je narod kaznio. Na kraju svog govora rukovao se s  Vladimirom Šeksom kojeg su smijenili s mjesta potpredsjednika Sabora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C