To je to što me zanima!

HDZ-ovci ne idu na Euro jer moraju čuvati kvorum

Za razliku od SDP-ovaca, HDZ-ovci mogu nabaviti ulaznice, ali ne mogu u Beč zbog obaveza. Taj dan moraju biti u Hrvatskome saboru i glasati
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici za našu će reprezentaciju u utakmici protiv Turske navijati ispred malih ekrana. I dok SDP-ovci mahom na utakmicu ne idu jer nemaju ulaznice, HDZ-ovci ih mogu nabaviti, ali u Beč ne mogu zbog obveza, odnosno toga dana moraju biti u sabornici i glasati.
- U petak imamo glasovanje, a nisam baš za to da za nekoliko sati jurcam do Beča - rekao je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang. Utakmicu će gledati u krugu obitelji oboružan navijačkim rekvizitima. Otkriva i kako tijekom utakmice cijela obitelj nosi kockaste marame, uključujući i psa Nila. Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks na utakmicu neće ići iz privatnih razloga, kao ni predsjednik SDP-a Zoran Milanović, koji će utakmicu sa stranačkim kolegama i građanima pratiti u Splitu.
- Kad bih našao kartu, išao bih. Strašno volim nogoment, a volim i Bilića - rekao je SDP-ovac Ante Kotromanović.
Svi zastupnici nadaju se prolasku Hrvatske u polufinale i finale, a potrudit će se nabaviti karte kako bi “vatrene” bodrili na stadionu. Za sada je sigurno da će na polufinale sa sinom u privatnom aranžmanu otići SDP-ovac Rajko Ostojić, koji je ulaznicu već kupio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • had 19.06.2008.

    I bolje da nas tamo ne sramote,te balkanoidne face.

  • mateo4x4 19.06.2008.

    Da idu u Beč, putne troškove bi narod morao plaćati na taj način da bi odmah nešto poskupilo, recimo INA bi dignula cijene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare