To je to što me zanima!

HDZ-ovci ne žele pričati o 4 milijuna koja je predao Bačić

Andrija Hebrang i Ana Lovrin u Saboru nisu htjeli komentirati sumnjivi novac. Glavni tajnik Bačić je navodno Mladenu Bajiću predao novac koji nije bio nigdje uknjižen
Vidi originalni članak

Neću komentirati informacije koje su nezakonito izašle u javnost, kao ni tajne postupke, a to su uskočki predmeti, izjavila je u Saboru HDZ-ova Ana Lovrin na upit novinara o oko dva milijuna kuna i 300.000 eura koji su navodno iz ruku HDZ-ovaca došli u ruke državnog odvjetnika Mladena Bajića.

Naime, novac je nakon odlaska s mjesta HDZ-ovog tajnika, Mladen Barišić predao svom nasljedniku Branku Bačiću. Bačić je navodno vidio da novac nije evidentiran, a par mjeseci kasnije, kad su krenule istrage oko Barišića, odlučio ga je predati. Ako je informacija točna, glavni državni odvjetnik ima dokaz da je HDZ raspolagao novcem koji se nije knjižio i koji je završavao na privatnim računa. 

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang kratko je poručio da ne želi komentirati postupke koji su u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • acivi-71 08.11.2010.

    nije li ovo previše ,čak i za nas?

  • crv u kamenu 08.11.2010.

    ostali su bez božićnice pa su zanijemili

  • Noon 08.11.2010.

    Nevjerojatno kak sad nemaju ništ za reć!Komentiraju sve i sva,čeprkaju,lažu,glumataju velike Hrvate,a sad?Došla cica na kolica.Pazi tog Bačića,frajer je čuvao lovu a znao je da nemaju pokriće!APP!Čisti!Mislim da bi Sanki(svejedno tone)trebao povuć sa sobom tu hrpu lažova i lopova.A i svima bi se u Hdzu trebala ponovno provjerit sva imovina!I ostalima naravno.Mi smo glup narod,daj nam što više šoping centara i to je to.A ova Lovrinka,sredila Sankiju da dobije cijelu kuću,izigrala pravosuđe,sad je ostala bez teksta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare