To je to što me zanima!

HDZ-ovci skupljaju potpise za zahtjev za opoziv Oreškovića?

Kako doznaje Dnevnik.hr, Ivan Šuker, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a, pozvao je zastupnike da sutra dođu u Sabor i potpišu zahtjev za opozivom premijera Oreškovića
Vidi originalni članak

Kako doznaje Dnevnik.hr, Ivan Šuker, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a, pozvao je zastupnike da sutra dođu u Sabor i potpišu zahtjev za opozivom premijera Oreškovića.

Da bi zahtjev bio stavljen na dnevni red u Saboru potrebno je prikupiti potpise petine saborskih zastupnika od njih 151.

'Orešković više ne uživa povjerenje HDZ-a'

Podsjetimo, nakon što je premijer Tihomir Orešković u petak pozvao potpredsjednike Vlade Tomislava Karamarka i Božu Petrova da daju ostavke, Karamarko je poručio kako poziv za ostavkom ne može prihvatiti te da je premijer više ne uživa povjerenje HDZ-a.

Danas su u središnjici HDZ-a održana dva sastanka HDZ-ovog vodstva nakon kojeg se novinarima obratio glavni tajnik stranke Ivan Domagoj Milošević koji je kratko poručio kako je ''HDZ uvijek donosio ispravne odluke te kako građani više nemaju vremena čekati''.

Iako se očekivalo obraćanje novinarima predsjednika stranke Karamarka to se nije dogodilo. Milošević je kazao kako će se on novinarima, sa zaključcima s današnjih sastanaka, obratiti tek sutra. Press konferencija trebala bi se održati u 10:30 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Sunce1_1 07.06.2016.

    Koliko je tu Hrvata a koliko Suker-Livno?

  • KAMOcemo_28 07.06.2016.

    Povratak naknada i odraslima, s Down sindromom za 3 do 5 mjeseci

  • kozaribok 07.06.2016.

    Jučer čitam kako je Tomo krenuo 2002 u poduzetničke vode,i naravno poslovao je samo sa državom,pametnom dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare