To je to što me zanima!

HDZ-ovci su na Skupštini Bandića rešetali pitanjima

Akutalni sat Skupštine grada Zagreba obilježio je gradonačelnik Bandić koji je na većinu pitanja odgovarao riječima 'Odgovore imate na webu'
Vidi originalni članak

Na aktualnom satu zagrebačke Gradske skupštine HDZ-ov Jasen Mesić postavio je četiri pitanja Milanu Bandiću na koja mu gradonačelnik nije konkretno odgovorio. Pitao ga je je li istina da je Bandićev gospodarski program doživio kolaps i da se proračun puni 10 posto manje nego ranije te kako takav program podržava većina u skupštini.
- Ništa od toga nije točno, a naročito ovo zadnje - rekao je Bandić, na što je Mesić inzistirao da odgovori konkretnim podacima. Gradonačelnik je ponovio da ništa od toga nije točno te da će odgovore dobiti na skupštini za tri mjeseca. Bandić je otkrio čari interneta pa je na pitanja odgovarao sa 'Imate odgovore na webu'. Na pitanje o početku rada Zelenog telefona rekao je kako cijeli život živi ljubav i dobrotu. Zastupnici Josip Kregar, Velimir Srića i Darinko Kosor apelirali su da se pola novca koji ide za besplatni dvotjednik Zagreb.hr da za financiranje posrnulog Radija 101 koji duguje 19 milijuna kuna. Kregar je rekao kako novac, osim onima koji pišu dobro, treba dati i medijima koji rade kritički. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sony Anderson 30.03.2010.

    treba njih sve prorešetati ali dugom devetkom

  • stari mudrac 30.03.2010.

    kaj još ima slobodnih HDZ-ovaca? nisu svi u remetincu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare