To je to što me zanima!

HDZ-ovci uzvraćaju SDP-ovki: 'Mirela Ahmetović trbuhozborka Peđe "Pobjegulje" Grbina'

Hoće li SDP-ovci kod glumačkog doajena Stjepana Kovača upisati tečaj plakanja kako bi pokušali bar malo podići svoj potonuli rejting, pitaju se u HDZ-u komentirajući istup SDP-ove zastupnice Mirele Ahmetović
Vidi originalni članak

Što će iduće izmisliti u posrnulom i onemoćalom SDP-u, pitaju se na Facebooku u HDZ-u referirajući se na istup SDP-ove Mirele Ahmetović, koja je za N1 nakon jučerašnjeg saborskog Aktualnog prijepodneva poručila kako ju čudi da premijer Andrej Plenković nije stavio ogledalo pred saborsku govornicu.

- Hoće li kod glumačkog doajena Stjepana Kovača upisati tečaj plakanja kako bi pokušali bar malo podići svoj potonuli rejting? Očito još nisu shvatili da su na parlamentarnim izborima doživjeli debakl upravo zbog jeftinih populističkih štosova i ovakve malicioznosti koju gotovo svakodnevno demonstrira i gospođa Mirela Ahmetović - trbuhozborka Peđe „Pobjegulje“ Grbina - poručuju HDZ-ovci podsjećajući kako su SDP-ovci imali prigodu na aktualnom prijepodnevu pitati što god žele premijera Andreja Plenkovića i članove Vlade.

- A ovakvo ex post plakanje po medijima svjedoči da su i sami svjesni koliko su njihove laži učinkovito i argumentirano pobijene u jučerašnjoj raspravi u Saboru - zaključuju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 16.09.2021.

    Vrlo civilizirani i vjerodostostojan odgovor. Točno primjeren njihovim biračima.

  • SRCE U ZG 16.09.2021.

    Da nije bilo Tudjmana, nebi bilo HDZ-a...Da nije bilo HDZ-a, nebi bilo drzave svih Hrvata...Zivio NK Borac, u cijim je prostorijama osnovan HDZ-e...

  • bjezidokmozes 16.09.2021.

    Ovi iz Hdz bolje da šute

Komentiraj...
Vidi sve komentare