To je to što me zanima!

HDZ-ovka automobilom udarila mladića te mu slomila stopalo

Takvo iskustvo ne bih poželjela nikome, u šoku je izjavila Vesna Buterin. Ona je autom naletjela na mladića koji je neoprezno pretrčavao preko četiri kolničke trake
Vidi originalni članak

Vesna Buterin, bivša saborska zastupnica i HDZ-ova članica gradskog vijeća grada Rijeke, u utorak je oko 16.20 sati automobilom oborila pješaka (20) između Ulice Žrtava fašizma i Supilove ulice u Rijeci. Mladić iz Velog Lošinja je teško ozlijeđen, slomljeno mu je stopalo. Neoprezno je pretrčavao četiri kolničke trake, prolazeći između kolone automobila izvan pješačkog prijelaza. Buterin je nakon prometne nesreće podvrgnuta alkotestiranju, a rezultat je bio negativan.

- Bila sam u koloni vozila. Mladić se odjednom stvorio ispred mog automobila i nesreću nisam mogla izbjeći. Događaj me potresao, no smirila sam se saznavši da je mladić nakon liječničke obrade pušten na kućnu njegu - rekla je Buterin koja je nakon nesreće nazvala bolnicu i raspitala se o mladićevom stanju. 

- Ovakvo iskustvo ne želim nikome. Srećom, s mladićem će sve biti u redu, pa sam stoga mirnija, dodala je

Idi na 24sata

Komentari 64

  • PRCO 24.12.2011.

    balkane moj

  • PRCO 24.12.2011.

    vec ptice na grani znaju da se u ovoj zemlji treba paziti u prometu HDZa pogotovo ako na autima to i pise ti su posebno opasni

  • lupus_1 23.12.2011.

    Adio pameti !Naslov sukladan moralnoj bijedi kojoj svakodnevo svjedočimo.nažalost.Ali,poštovana gđ. Buterin,vidite li kako je život"biljka čudna".Ne naslađivati se tuđoj nesreći,ili, kako kaže jedna od Božjih zapovijedi (predmnijevam da ste katolik),"Ne reci lažna svjedočanstva".Ne tako davno,Vaša se"partija",i uz Vašu svesrdnu pomoć,otužno i amoralno naslađivala nesreći jednom od Vaših saborskih kolega. Da li i sada dijelite vlastite izrečene stavove ( da ne spominjemo eskapade Vaših supartijaca) i nasladu koja se dala iz njih iščitati?Vjerska i moralna načela će vjerujem u Vama nanovo probuditi Čovjeka, a nepredvidiva nam sudbina ukazati da nije dobro naslađivati se ičijom nesrećom.ipak svi smo mi maleni pod kapom nebeskom i trebamo samo malo supoštovanja i vjere u ljubav.Želim da Vam ovo neugodno iskustvo bude znak kako u životu treba govoriti i činiti dobro.U ove blagdanske dane želim Vam mir u duši i svjetlo u tami, u koju su Vas uvukli Vaši partijski farizeji.Jer Vi mi izgledate kao jedna pametna, obrazovana,kulturna i , nadasve lijepa gospođa i majka koja će znati kako odgajati svoju djecu i naučiti ih skromnosti i privrženosti moralnim načelima. Neka Vam je miran i blagoslovljen Božić Vama i Vašoj obitelji. Ipak smo svi mi mali grešni ljudi koji zaslužujemo oprost i suosjećanje kada nam je najteže. Pa tako i Vi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare