To je to što me zanima!

HDZ prodao sporni BMW i izgubio 2,7 milijuna kuna

Vještak je blindirani BMW procijenio na 196,5 tisuća eura, a stranka je za auto ukupno potrošila 4,18 milijuna kuna. Auto su koristili par mjeseci
Vidi originalni članak

HDZ je ovih dana dovršio prodaju spornog Sanaderova blindiranog BMW-a. Kako javlja Novi list, stranka je na tom poslu izgubila čak 2,7 milijuna kuna. Afera s BMW-om izbila je u ožujku, nakon što  je HDZ svom tadašnjem predsjedniku Ivi Sanaderu kupio novi auto. Glavni tajnik stranke, Branko Bačić, za Novi list je rekao da su u travnju vratili auto, a BMW im je tek sada uplatio novac. Auto je vještak procijenio na 196,5 tisuća eura (oko 1,4 milijuna kuna), a Bačić je rekao da je to najbolja cijena koju su mogli postići. Stranka je auto kupila lani, a sa svim davanjima cijena se popela na 4,18 milijuna kuna. HDZ je tako u nekoliko mjeseci korištenja auta izgubio 2,7 milijuna kuna vrijednosti, a na procjenu vještaka je utjecao i udarac u žardinjere u Mokircama, na sastanku Sanadera i slovenskog premijera Pahora.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Rado Wolf 25.07.2009.

    tranzicijski jadnici - hrvatska vlada. zašto gospoda nisu kupila škode octavie za službena vozila , ma što oni glume-iskompleksirani jadnici.

  • sram_vas_bilo 25.07.2009.

    Ovde se najbolje vidi koliko je sposobna naša vlada,nema šta pravi biznismeni!

  • direktor 25.07.2009.

    pa dobro razgulite tog vozača šta je rokno u žardinjeru nek vrati 2 miljuna kuna jer mu je zbogtog pala vrijednost

Komentiraj...
Vidi sve komentare