To je to što me zanima!

HDZ sustiže SDP, Milanoviću nikad manja potpora građana

Predsjednik Josipović ima potporu od 73 posto građana te je, prema tome, i dalje najpopularniji političar. Milanovića podupire 34 posto građana, Karamarka 18 posto
Vidi originalni članak

Popularnost HDZ-a polako raste i on se, ako je suditi po anketi IPSOS PULS-a, opasno približio SDP-u. 

Prema posljednjem istraživanju, kojeg je provela Nova TV, SDP mjesec svibanj završava s 23,8 posto potpore birača, dok je HDZ "dogurao" do 21,5 posto, što im je najbolji rezultat u posljednjih 12 mjeseci. Laburisti su i dalje treći, mjesec su završili s potporom od 13,1 posto. HNS mjesec završava na 4,4 posto potpore dok HSS trenutačno uživa potporu od 3,9 posto građana, a HSP dr. Ante Starčević ima potporu od 3,1 posto građana.

Zorana Milanovića podupire 34 posto građana. Tomislav Karamarko je na potpori od 18 posto. Predsjednik Josipović, pak, ima potporu od 73 posto građana te je prema tome i dalje najpopularniji političar. 

Istraživanje je napravljeno terenski na 1.000 ispitanika. 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • Mrstrims 29.05.2013.

    SDP-ovci objasnite izjavu vašeg vođe, i opisa Stephen Sackur-a sdp-ovog posla? "Ulazite u EU dok ste u teškoj ekonomskoj situaciji. Kreditne agencije dale su vašoj zemlji rejting 'smeće', nezaposlenost vam je 20 posto, od toga je 50 posto mladih, strane investicije kao da bježe iz Hrvatske" "Mnogi Srbi su moji glasači, mnogi od njih glasaju za moju stranku, odnosno velika većina njih i to je pitanje povjerenja, ja ih neću iznevjeriti. Ja sam etnički Hrvat, ali se jako brinem i jako ću se brinuti za Srbe, kao i za sve građane Hrvatske"

  • Dino_Tovar 28.05.2013.

    Komunjare bježite poplavit ćemo vas!

  • oba su pala 28.05.2013.

    Zoki, imao si šansu ti i tvoji , ubacit u 5. brzinu i stati onim lopinama na kraj,( nisu svi u hdz takvi, čast iznimkama ), smanjit silne selonačelnike, koji samo troše državne milijune, natjerat državnu upravu da efikasnije radi, a ne da ispijaju kave po uredima, smanjit županije..... Ništa niste od toga napravili! to je vaš krimen! u štrajk tjerate učitelje, med sestre jedine budale koje u ovoj državi zarade mižernu državnu plaću.... mnogi za manje rada imaju više. Natjerajte ih da rade a ne da idemo na ulice pa će svima biti bolje. Poz od branitelja 1486 dana borbenog sektora, koji se nije proglasio luđakom pa nema ni mirovinu, a očito je lud, po našem shvaćanju... Sad je kasno, radi kod privatnika za minimalac, ostatak zarade ispod stola. Šuti jer ako pisneš nema ni to. Eto naše pravne države blagostanja hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare