To je to što me zanima!

HDZ uspio dobiti kredit kojim će moći financirati kampanju

Kandidati HDZ-a ipak neće trebati davati osobne mjenice za financiranje kampanje jer su uspjeli dobiti kredit. Za sada se zna kako se radi o svoti manjoj od 10 mil. kn
Vidi originalni članak

HDZ je ipak uspio dobiti kredit za financiranje svoje kampanje pa kandidati te stranke neće morati dati osobne mjenice da osiguraju novac za izbornu kampanju, kako je premijerka Kosor najavljivala prije tri tjedna. 

Plan je tada bio da založe središnjicu HDZ-a kod banke za kredit, ali je Kosor kasnije zaključila da će to biti jako teško jer je DORH blokirao zgradu. 

Novi List javlja kako je u HDZ-u nemoguće dobiti informacije o kreditu kojeg će stranka dobiti i o banci koja je kredit odlučila izdati. Zna se samo kako se radi o iznosu manjem od 10 milijuna kuna. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 61

  • možda nekad 22.11.2011.

    Meni je kredit služio za vraćanje dugova ajmo HDZ vraćajte dugove,koliko ste ukrali sve banke HR vam ne bi bile dosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • damirzgb49 22.11.2011.

    zabranit im bilo kakve kredite,zabranit rad stranke,pohapsit i pozatvarat sve čelnike te zlo-stranke..piju krv narodu na slamku i guraju nas sve dublje u ponor siromaštva i prezaduživanja.

  • Lindy 22.11.2011.

    GADI MI se sve ovo!!!!! Okreće mi se želudac dok vidim šta nam političari radi u lijepoj našoj! Okreće mi se zbog razbacivanja, a država nam u banani, pola naroda bez posla, mnogi nemaju za pristojan kruh, a oni se tako bahatno razbacuju! MA FUJJJJJJJJ........Kako ih nije SRAM????? I još ponosno drže noseve gore, očigledno nemaju srama niti ponosa! Da treba nekoj obitelji pomoć, onda nema novaca.....za ovo sranje ima??????????? (Kletve srećom ne čujete, a ne smijem napisati, al svatko pametan si može misliti koliko je ogorčenje s takvim osobama)

Komentiraj...
Vidi sve komentare