To je to što me zanima!

HDZ zamolio djevojčicu (10) za glas SMS porukom

Glasnogovornik HDZ-a M. Pavić priznao je da poruke nisu slane nasumce, već iz glasačke baze, ali tvrdi da nema govora o nekoj 'namjeri’
Vidi originalni članak

Zagrebačku osnovnoškolku Lauru Uremović (10) začudila je neočekivana SMS poruka potpisana premijerovim imenom. U SMS-u je oslovljavaju s “Dragi prijatelju” i mole za glas:  Iza nas su 4 godine zajedničkog rada, Hrvatska je danas bolja zemlja za život. Idemo dalje za još bolju Hrvatsku!
Laurini roditelji nisu nikad bili članovi HDZ-a. Glasnogovornik HDZ-a Mladen Pavić priznao je da poruke nisu slane nasumce, ali on tvrdi da nema govora o nekakvoj 'namjeri’:
- Imamo glasačku bazu kojoj je išla poruka. Stari član je vratio taj broj ili ostao bez njega, a operater ga je dodijelio drugome. Pavić se u ime HDZ-a ispričao svima koje će takva poruka uznemiriti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • entoni 20.11.2007.

    Kod Stankovića je bio tulum pa ovo, genijalno,samo da stvarno ne ubace kineze ! Mi smo najhumorističnija država ! Puno hvala političarima najbolji su a skromni !

  • Bijela13 16.11.2007.

    strašmo!

  • muskarac 16.11.2007.

    neće politika u moju butigu!! hacker-u, malo se previše živciraš, opusti se komentari su ti uvik puni bisa, polako....... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare