To je to što me zanima!

HDZ želi što duže biti na vlasti, izbore bi tek u ožujku 2012.?

Navodno u HDZ-u vjeruju da su novi ministri 'pun pogodak' i da nas u 2011. čeka oporavak. Dragutin Lesar smatra da interesi stranke ne smiju ići ispred države
Vidi originalni članak

Nakon rekonstrukcije Vlade u HDZ-u navodno kalkuliraju kako bi raspisivanje parlamentarnih izbora mogli odgoditi do krajnjeg ustavnog roka, odnosno do ožujka 2012. godine. Kako piše Večernji, navodno u HDZ-u vjeruju da su novi ministri 'pun pogodak' i da nas u 2011. čeka oporavak. Politolog Anđelko Milardović smatra da, kako je premijerka propustila prilike za rekonstrukcije i preslagivanje u stranci, sad se mora hvatati za ustavni rok. Dragutin Lesar misli da, iako bi HDZ-ovcima odgovarali kasniji izbori, to bi bilo produljivanje agonije. Dodaje da se interesi stranke ne smiju stavljati ispred države.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • depeche mode 02.01.2011.

    Ma Jaca samo priča priće,a mi ih samo slušamo kao poslušna dječica,a to i jesmo,ali prava istina je nešto sasvim drugo.Mi Hrvati se volimo busati u svoja prsa kao da smo nešto posebno,istina je nešto sasvim drugo i stojim iza toga,znam da istina boli ali ako ne krenemo od toga nema nam boljitka.Tamo negdje,postoji lijepi svijet koji se ne boji,koji stoji iza svojih načela,koji se ponosi svojom domovinom,koji radi,koji se veseli i koji je spreman pomoći.....ali ne svima,ne klošarima a to jesmo,jadni smo svi mi sa NJMA i nama samima,ONI nas gaze,pljuju po nama a mi šutimo,ONI nas kradu i smiju nam se u lice,ONI su nas doveli do ruba očaja i bankrota a mi i dalje šutimo,gdje je problem u njima ili nama.ONI nas guze,i drugi to gledaju ne vjeruju i dalje gledaju,a mi i dalje šutimo.Kada ONI to rade zašto ne bi i drugi,možda smo toliko navikli da ne možemo bez toga.Lijepo je biti gužen,ali puno je lijepše guziti i šta ćemo mi u toj europi ovakovi siromašni i naguženi,kad nas ovi mali Slovenci prće sve u 16,šta će onda ostatak europe.Kako smo si prostrli tako ćemo i leći,a nećemo dugo vidjeti novu i čistu postelju,a i šta će nam,nama treba samo lubrikant.

  • blonde 02.01.2011.

    Treba što prije riječi sprovesti u djelo i maknuti sve sa vlasti, prvo početi za HDZ-om. Davno su dokazali da ne rade za narod, te da su nam neprijatelji No.1. Nama treba Vlada koja radi na izlječenju ekonomije i gospodarstva, dok ovi sada znaju samo povećavati cijene, uvađati harače i smanjivati plače i mirovine. Naravno, najbolji su u krađama tuđe imovine. Tako velika primanja koja primaju treba zaraditi, dok se ovi samo prepucavaju i jedan drugome podmeću noge, dok za one koji ih hrane bacaju u ponor. Oni gledaju sebe i slične sebi, jer imaju "titule", dok oni koji ih nemaju za njih ne vrijede ništa. Koje su to sirovine u duši, dokazali su za sto im služe titule, zasigurno ne da je opravdaju sa radom, već manipulacijom i lopovlukom...kao da su školovani za sve to...sramota...fujjjjjjjjjj

  • optimist2 02.01.2011.

    Dovoljno je umjesto Kalmete vidjeti Pusićku,ili Hebranga Čačića,i odmah je jasno da je to umrežena jedna te ista stranka zabluda i obmanjivača.Hrvati ne žele ni sebi dobro,a kamoli drugima.zato paranoja-kradeze toliko dugo obmanjuje i dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare