To je to što me zanima!

HDZ: Zgroženi smo tajnim dogovorom SDP-a i HDSSB-a

Hrvatska demokratska zajednica zgrožena je spoznajom o tajnom dogovoru SDP-a i HDSSB-a i sklapanju crveno-crne koalicije u Hrvatskoj, ističe HDZ u priopćenju
Vidi originalni članak

Iz HDZ-a su u subotu poručili kako su zgroženi "spoznajom o tajnom dogovoru" SDP-a i HDSSB-a pred predstojeće parlamentarne izbore, ističući kako obećanje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da mogu izgubiti izbore, ali obraz ne, svjedoči da je SDP-ov obraz lažan, kao i njihova obećanja. 

- Hrvatska demokratska zajednica zgrožena je spoznajom o tajnom dogovoru SDP-a i HDSSB-a i sklapanju crveno-crne koalicije u Hrvatskoj - ističe HDZ u priopćenju. 

Tvrde kako se o tome da je dogovor o takvoj  koaliciji postignut moglo naslutiti već prije desetak dana, kada su se "Glavaševi crnokošuljaši postrojili na Markovu trgu ispred prozora premijera na odlasku".

- Podsjetimo, prije samo nekoliko mjeseci policija je po nalogu Zorana Milanovića s istog tog trga silom rastjerivala hrvatske branitelje - naglašavaju u HDZ-u.

Na Milanovićeve izjave da mogu izgubiti izbore, ali obraz ne, odgovaraju pitanjem: "Eto gdje vam je obraz premijeru?!"

- SDP-ovo obećanje o obrazu samo je još jedna laž, kao i sva druga njihova data obećanja. Ali, Slavonija ne mora brinuti. Kada Domoljubna koalicija preuzme odgovornost za upravljanje zemljom, briga za zapuštenu Slavoniju bit će jedan od njenih glavnih prioriteta - zaključuju u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • john smith_1 01.11.2015.

    Glavaš ili Pupovac koga je trebao izabrati?

  • naomi-1 01.11.2015.

    Kako su osjetljivi,da su bar bili zgroženi dogovorom Tuđman-Milošević,mnoge bi glave danas bile na ramenima

  • nimele9 01.11.2015.

    Ej kradezeovci želim vam od srca da vam nakon izbora ispred sjedišta izvještava Andrija Jarak

Komentiraj...
Vidi sve komentare