To je to što me zanima!

Hebrang: Hrvatska izlazi iz krize, ali ne znam kada

Za krizu je Andrija Hebrang optužio medije koji "ulijevaju pesimizam" pa građani štede umjesto da troše i tako utječu na porast proizvodnje
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang kaže da će Hrvatska uskoro izaći iz krize, no nije siguran točno kada. Hebrang je rekao i da se povlastice u zdravstvu neće ukinuti, da su poljoprivredni poticaji uvećani u zadnjm godinama te da je recesija druge države više 'ošinula' nego nas. Za krizu je optužio medije koji "ulijevaju pesimizam" pa građani štede umjesto da troše i tako utječu na porast proizvodnje. Afere u javnim poduzećima je okarakterizirao kao "bolest cijelog hrvatskog naroda", a ne kao problem državnog aparata, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • freespirit 30.08.2009.

    Cula sam za \'\'pticiju i svinjsku gripu\'\'...za \'\'ulijevanje pesimizma\'\'...te \'\'bolest Hrvatskog naroda\'\' jos nisam cula . Zahvaljujem gospodinu na informaciji i nastojat cu da je izbjegnem.....radim i ojacavam svoj \'\'imunitet\'\'. Toplo se nadam i molim Bogu da netko \'\'radi na ispitivanju\'\' moguceg cjepiva ,te da bude pristupacno ubrzo. Mislim i predlazem da doticni trebaju dati cjepivu ime \"MATJA GUBEC \'\'. Hrvatski narod i drzava bi bili spaseni.

  • strijelica 29.08.2009.

    i ja ću postati poznata i slavna, ali ne znam kada..........pardon, znam........nikada.........

  • sindi 29.08.2009.

    kakva spodoba koje pizdarije oni pricaju a on zeli bit predsjednik ali kada i kome ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare