To je to što me zanima!

'Hebrang je čovjek mržnje, ali i dobar vojnik partije'

Primorac misli da je Hebrang nervozan i da mu se kampanja raspada. Rekao je i da će Hebrang kao dobar vojnik partije u 2. krugu glasovati za njega
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Dragan Primorac žestoko se na konferenciji u izbornom stožeru na Kennedyjevom trgu u Zagrebu obrušio na HDZ-ovog kandidata Andriju Hebranga.
- Hebrang je nervozan jer brzo rastemo i prema nekim anketama prešli smo 10 posto i pretekli ga. A najviše ga smeta što nam kolege iz predsjedništva i vodstva njegove stranke gotovo svakodnevno daju potporu. Hebrangu se kampanja doslovno raspada - nizao je Primorac. Naglasio je da ga najviše brine što Hebrang svakodnevno prijeti simpatizerima Primorčevog stožera.
- On je čovjek mržnje i prošlosti, ali opraštam mu i uvjeren sam da će kao dobar vojnik partije biti prvi koji će u 2. krugu glasati za mene - zaključio je Primorac. Šef izbornog stožera Nikica Gabrić Hebrangu je kratko poručio da mu je mjesto u muzeju voštanih figura HDZ-a a ne u predsjedničkoj fotelji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.11.2009.

    ja sam znao da primorac nije cvijeće al sam mislio da je dobar i obrazovan....... pao mi je u očima 300 % njegova kampanja se temelji na optužbama drugih kandidata a nikakav plan za državu i program..... seljak... sramota

  • Darkman 27.11.2009.

    Slažem se u potpunosti. Hebrang je tip čovjeka kojem je partija ispred svega pa i ispred zakona. On je kao vjerni pas. Njegovo razmišljanje je takvo da čovjeka iz njegove partije treba beskompromisno štititi neovisno jer se isti očešao o zakon. Znači bitno je jel si u HDZ ili nisi i ništa drugo. Takvih lokalnih političara ima koliko hoćeš. Daj Bože da se više takvi maknu s politčke scene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare