To je to što me zanima!

Hebrang: Josipović nas je uveo u svjetske agresore

Andrija Hebrang se govoreći da je Hrvatska u BiH branila svoj teritorij pitao i što će nakon izjave Ive Josipovića biti s onima kojima se još sudi u Haagu
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang je rekao u srijedu da Hrvatska nikad nije dijelila BiH, već je morala ući na njen teritorij da bi obranila svoj. Dodao je da se BiH počelo dijeliti prijedlogom Vijeća Europe 1992. Upozorio je da je time Josipović uveo Hrvatsku u red svjetskih agresora, što, kaže, nije istina. Upitao se i što će, ako smo bili agresori u BiH,  biti s onima na sudu u Haagu, a sudi im se za zločine u BiH te što će biti s pisanjem povijesti i stvaranjem Hrvatske. Na predstavljanju knjige Žarka Domljana 'Visoko podignimo zastavu' Hebrang je rekao i da bi bilo pristojno i mudro da ako se netko ispričavao u ime svojeg naroda i države, da je to prvo prodiskutirao sa svojim narodom.

JOSIPOVIĆ U VITEZU I AHMIĆIMA

Ivo Josipović će posjetiti Vitez, Ahmiće i Križančevo selo i odati počast hrvatskim i bošnjačkim žrtvama. Josipović je rekao kako u Ahmiće odlazi da zajedno s BiH gradi europsku budućnost.
Američki State Department u srijedu je pozdravio govor Ive Josipovića u kojem se ispričao za sudjelovanje Hrvatske u politici podjele BiH tijekom '90-ih godina prošlog stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ikar3 15.04.2010.

    Uvijek pun portal srba

  • user_27152 15.04.2010.

    otišo si ti odavno s pameću hebrang

  • PapaŠtrumpf 15.04.2010.

    Svi se vi šu.... ! Uvijek se nekom ulizujete i od ulizivanja ne vidite da vam je narod u banani ! Ako je Hrvatska izvršila agresiju u bih zašto je onda prihvatila pola izbjeglica koji su ostali do danas tu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare