To je to što me zanima!

Hebrang: Monstruozna je laž da ja rušim Sanadera

Andrija Hebrang opovrgnuo je i da je država u krizi bez premijera jer HDZ ima plan. Ostavku Ive Sanadera smatra snažnom porukom Bruxellesu
Vidi originalni članak

Monstruozna je laž da rušim Sanadera i da sam se s njim posvađao. Hrvatska nije u krizi zbog njegove ostavke, mi imamo plan što dalje,  rekao je Andrija Hebrang opovrgavajući teze da je razlog odlaska Ive Sanadera desničarski puč u stranci. Tvrdi da u HDZ-u ne postoji nikakvo desno krilo.
- Nikad se nijedna skupina u stranci nije usprotivila politici predsjednika Sanadera - opovrgnuo je Hebrang i navode da je premijerov položaj u stranci oslabio. Također tvrdi da je laž da se posvađao sa premijerom na stranačkoj sjednici jer je tražio uhićenje ministra Berislava Rončevića. Kaže da u ponedjeljak navečer uopće nije bilo sjednice Predsjedništva HDZ-a i da je on u doba navodne svađe čekao svoje unuke u zračnoj luci.
- Što se tiče Rončevića, premijer Sanader je uvijek tražio od nas da zaštitimo istinu, ma kakva ona bila. Čvrsto je vjerovao u nevinost Rončevića. Sigurni smo da ja nabava vojnih kamiona bila zakonita, te da se radi o politički motiviranoj aferi ili da je došlo do nekog nesporazuma. Pokaže li istraga drukčije, priznat ćemo pogrešku - rekao je Hebrang za Večernji list i dodao da će nastaviti Sanaderov put u EU.
- Vlak koji je krenuo mora ići dalje. No, pustit ćemo da brzinu tog vlaka određuje EU. Ovo što se događa Hrvatskoj u pregovorima velika je nepravda i loša poruka čitavoj regiji. Sanader je na ovaj način poslao snažnu poruku Bruxellesu - kaže Hebrang.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • JAX 02.07.2009.

    herr bang

  • trešnja 02.07.2009.

    Bježi Todore sa zla na gore!!!

  • nadica 3 02.07.2009.

    gospodine hembrang..poslije toliko godina...vi i da sutite svi znamo da ste glavni monstrum u drzavnom vrhu...em sto ste bab roga:: ali i lazov...stalno lupate jedno te isto.druga forma rijeci ali na kraju sve vodi na isto,upakirate to i pravite se pametni...trebali bi imati novu premijerku zenu domacicu koja se bori s budzetom pa da prehrani svoju obitelj i plati racune i da nebude u minusu...to nama treba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare