To je to što me zanima!

Hebrang Primorcu poručio da je izdajica i dezerter

Andrija Hebrang je u na skupu u Krapini rekao Primorcu da je izdajica i dezerter i da ne može voditi ovu državu i da ga u šaci drže branitelji
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang je u na skupu u Krapini rekao Draganu Primorcu da je izdajica i dezerter i da ne može voditi ovu državu. Dodao je da ga u šaci drže branitelji koje je iznevjerio. U sipanju paljbe po bivšim članovima stranke, Vidoševiću i Primorcu, rekao je i da je Vidošević 1991. pobjegao u Zagreb prije nego je pala prva granata na Dalmaciju, a Primorac u Ameriku. Ponovio je da onaj koji ne poštuje statut stranke i stranku neće poštovati Ustav i obveze prema građanima. Pitao se i kako je moguće da je Vidošević stekao milijune, kad je godinama bio na državnoj plaći.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • temperaa 25.11.2009.

    nek Primorac nauci da se nasa zemlja zove Hrvatska, a ne Hrvaska kako govori u spotovima... Hebranga ne zelim ni komentirati ... UZAS!

  • PapaŠtrumpf 25.11.2009.

    Svi su oni pi..... ! (osim Pusić i Ožbolt)

  • svi_smo_doma 25.11.2009.

    Kako ove sve objede nije iznio ranije, dok su mu suparnici bili podobni članovi stranke? Gospodine Hebrang, ni vi niste pošteni, pa prema tome ni podobni za predsjednika Hrvatske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare