To je to što me zanima!

Hebrang: Sanaderova obitelj stalno se vozila autima HDZ-a

Andrija Hebrang smatra da to samo pokazuje kakva je dvostruka upravljačka struktura tada postojala u stranci. Ne zna o kakvim se autima radilo
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang rekao je u TV emisiji da su mu prije dva tjedna stranački vozači otkrili kako su dva HDZ-ova auta stalno bila na raspolaganju Sanaderovoj ženi i kćerima dok je on još bio premijer. Hebrang se požalio kako se on u predsjedničkoj kampanji morao voziti svojim privatnim autom. Dodao je da su se vozači bojali otkaza, pa nisu prijavili da Sanaderova obitelj aute koristi u privatne svrhe, iako je Sanader za vrijeme kampanje bio samo počasni predsjednik stranke, a izbačen je nakon neuspjelog puča početkom siječnja. Hebrang smatra da to samo pokazuje kakva je dvostruka upravljačka struktura tada postojala u stranci.

Nije se, kaže, detaljnije raspitivao o kojim je autima riječ. Glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak na pitanje Večernjeg lista o kojim se autima radilo, rekla je kako je stranka prodala većinu auta.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • jurnalist 03.01.2011.

    da je Ivo Sanader znao šta ima oko sebe njih vjerojatno više nebi bilo pogledajte ta njihova srenja

  • moonshajn 03.01.2011.

    Čudo da ima još ruke. stalno ih je stavljao u vatru.Za nevine prijatelje koji polako jedan po jedan će završiti u remetincu, a on nije ništa znao.Trebalo bi ga biti stid izaći na Hrvatske ulice,i ne davati glupe komentare.

  • kozaribok 29.12.2010.

    Pa u kojoj ste Vi gosp. Hebrang stranci sve ove godine bili? Ako ništa niste znali ,il ste glupi il lažete,treće nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare