To je to što me zanima!

Hebrang: Svi ćemo mi iz HDZ-a na kraju završiti u Remetincu

Andrija Hebrang spreman je dati ruku u vatru za osuđenog Berislava Rončevića, dok presuda ne postane pravomoćna. Kazna od četiri godine naljutila ga je i razočarala
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang izrazio je potporu osuđenom bivšem ministru Berislavu Rončeviću pri njegovu posjetu Saboru u srijedu. Razgovarao je s Rončevićem 20-ak minuta. Nije htio komentirati presudu dok ona ne postane pravomoćna, no iznenađen je, ljut i razočaran njome. 

Na upit novinara Jutarnjeg lista kako je, Hebrang je odgovorio da nije dobro ali ne može biti ni loše jer još nije u Remetincu. Kako je krenulo, kaže Hebrang, svi ministri HDZ-a i oni koji su to bili završit će u Remetincu. Svi će oni morati biti kaženjeni nakon presude Rončeviću jer su, kaže, svi donosili odluke za koje su mislili da su dobre, a sud je sad zaključio da im procjena nije bila točna. 

Dodao je i da je kao član povjerenstva za istragu nabavke kamiona za što je Rončević osuđen, pitao tadašnjega glavnog ravnatelja policije Vladimira Fabera i državnu revizoricu Šimu Krasić da li su našli elemente kaznenog djela, na što su oni odgovorili 'ne'. 

Hebrang je, kaže, spreman dati ruku u vatru za Rončevića, sve dok se ne donese pravomoćna presuda.  

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Afrodita55 09.12.2010.

    Gle tko to govori - Ministar zdravstva koji se liječi izvan Hrvatske..već odavno si i ti trebao biti tamo.. al ova ti je stvarno pametna..još da se ostvari :))))))))

  • 2justice 09.12.2010.

    govnar!!!

  • agraba22 09.12.2010.

    ne u remetinec on je premali trebao bi se otvoriti goli otok i u njega svih strpat tamo napraviti tvornice pa nek ljudi zarađuju i vraćaju dugove koji su napravili.Njima treba jedan mizerni smještaj gdje če živjet.s novcem nemaju doticaj jer sve što zarade ide u drž-peoračun držati ih tamo bez kazne smo presuda kad isplatiš sve do zadnje kune slobodan si

Komentiraj...
Vidi sve komentare