To je to što me zanima!

HEP: Imaju sto apartmana i čak 40 milijuna kuna gubitka

HNS-ova direktorica Karolina Juzbašić trebala je 'preporoditi' tvrtku no zaradi jedva za plaće 12 zaposlenih i nema nikakve rezultate. No, ni dlaka s glave nije joj pala
Vidi originalni članak

Tko u Hrvatskoj ima jedan apartman na moru, može se smatrati dobrostojećim čovjekom. HEP ima 23 odmarališta vrijedna 120 milijuna kuna s desecima apartmana po obali, ali su uspjeli s godinama nakupiti gotovo 40 milijuna kuna gubitaka.

Izvješće interne revizije HEP-a koju Express ekskluzivno donosi pokazuje i zašto. Sav prihod odlazi na zaposlene. Koju god investiciju su započeli otišla je “u krivo”. I nikome, a pogotovo ne odgovornima, nije pala dlaka s glave.

Čak polovica odmarališta namijenjena radnicima nije u funkciji. Tvrtka HEP Odmor i rekreacija, koja upravlja odmaralištima, lani je završila u gubitku od 7,4 milijuna kuna. Odmor i rekreacija, ali za koga? U tvrtki je zaposleno 12 osoba.

Prosječno stoje HEP 15.000 kuna mjesečno bruto, a od iznajmljivanja radnicima uspiju uprihoditi točno 62.000 kuna više nego im treba za plaće. 

>>>Više pročitajte u Expressu 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • fijuman 14.10.2014.

    dok god slikovito rečeno ne budu glave padale za javašluk, nerad i ne bude se tražila odgovornost za sve učinjeno i neučinjeno neće bit reda u našoj državi.

  • duje912 13.10.2014.

    nekja neka...sad struju nude i drugi, pa i T-kom...neka neka, kad ljudi odu drugom, nek onda idu otkazi i stečaj HEPa..ioanko su svi radnici bahati, sve i jedan kojeg znam, em ima dobru plaću, em nakrade u HEPu kablova i ostalog pribora, em ne radi niš, em spaja praznike i vikende...

  • duje912 13.10.2014.

    vodili smo rat protiv agresora sa istoka - sad nam slijedi rat protiv uhljeba i "rođo-klana" iz vlastitih tvrtki u HR...kakav smo mi narod...

Komentiraj...
Vidi sve komentare