To je to što me zanima!

HEP mu je prodao stan za čak tri puta manju cijenu

Tomi Galiću, predsjedniku Upravnog vijeća Hrvatske energetske regulatorne agencije, HEP je smanjio cijenu stana na 60 posto prave cijene
Vidi originalni članak

HEP je stan veličine 84 četvornim metara na prvom katu u Dobrom dolu u Zagrebu prije prodaje Tomi Galiću, predsjedniku Upravnog vijeća Hrvatske energetske regulatorne agencije, potpuno renovirao pa mu ga je prodao za 679 eura po kvadratu. Tržišna cijena tog stana u vrijeme kupnje bila je oko 2000 eura po kvadratu. Radi se o sukobu interesa jer je Galić na čelu HERA-e, koja kontrolira i tržišno ponašanje HEP-a. Odlukom HEP-a cijena je u kupoprodajnom ugovoru smanjena na 60 posto stvarne cijene te je Galić tu nekretninu dobio za nešto više od 57 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • navii 17.09.2009.

    i oni nece ici u zatvor nema tog boga a nas salju zbog 100kn!!!! kako cu se nekom na j...t majke kada se narod s menom digne na noge osobno cu se pobrinut za to!!!!

  • Sofi 17.09.2009.

    Znači ovaj je zadužen za kontrolu HEP-a. A HEP mu prodaje stan jaaaako ispod cijene, skoro pa badava. Ovo navodi samo na jedan zaključak - nekoliko njih bi trebalo otići na stanovanje u državne institucije, zvane zatvor, gdje će uz stan dobiti i besplatnu hranu.

  • ninaxy 17.09.2009.

    ...ahahahha...pa naravno da je HEP ( HRVATE ENERGIČNO POKRADI) kupio za toliko kad smo mi platili razliku...jbt..a za dvije neplaćene rate struje u iznosu od 368,98 kn isključe struju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare