To je to što me zanima!

HEP od 1. listopada snižava cijenu struje do sedam posto

Potrošačima će uz sljedeći redovni obračun biti odvojeno iskazana potrošnja do 1. listopada te nakon tog datuma. HEP je inače već napustilo oko 10.000 korisnika
Vidi originalni članak

HEP od utorka 1. listopada snižava cijene do sedam posto, a očitanje brojila je u tijeku. HRT javlja kako se njihovi korisnici u sljedećih 10 dana pozivaju da svoje stanje brojila dostave HEP-u telefonom ili mailom.

Potrošačima će uz sljedeći redovni obračun biti odvojeno iskazana potrošnja do 1. listopada te nakon tog datuma.

- Da bi se kupcima obračunala stvarna potrošnja električne energije mi smo ih pozvali da u svoja distribucijska područja dostave očitanja, a oni to mogu napraviti od 1. do 10. listopada i na temelju toga izdat će se zamjenske uplatnice - kazala je glasnogovornica HEP-a, Mirela Klanac.

HEP je inače već napustilo oko 10.000 korisnika koji su prešli konkurenciji. 

>>> Svi redom ruše cijene, ali tko će ipak dati najjeftiniju struju?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • krapinek 01.10.2013.

    popisivanje brojila u tijeku a mi moramo javiti stanje. ko sad kaj na kraju mora ili treba

  • POTPEC 01.10.2013.

    Lako im je bilo do sada. Od naroda su uzeli centrale, prijenos elektrike i sve šta je narod krvavo steka da bi nam bilo bolje. Dizali su cijene kad god im se prohtjelo. A sada kad je došla konkurencija oni smanjuju cijenu oko 7 %. Šta če se narod obogatiti, a oni osiromašiti.

  • generacijaa 01.10.2013.

    Iskreno mislim da su ovo opet igre bez granica igra brojeva i postotaka sve je to laž i prevara .Ništa mi ne dobijamo jevtinije samo jevtinu ofucanu prevaru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare