To je to što me zanima!

HEP-u su odobrili zaduženja, predložili nove članove NO Ine

Daje se suglasnost Hrvatskoj elektroprivredi d.d. za prolongat i povećanje okvirnog kredita u iznosu do 16 milijuna eura kod SG-Splitske banke, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Vlada je u srijedu na zatvorenom dijelu sjednice dala suglasnost HEP-u za prolongat zaduženja kod Raiffeisenbank Austria i Splitske banke. Radi se o davanju suglasnosti za prolongat revolving limita do 40 milijuna eura za financiranje pozicija iz njegova gospodarskog plana za 2012. godinu i osiguranje likvidnosti, javlja HRT. Donijeli su odluku i o davanju suglasnosti za prolongat i povećanje iznosa zaduženja kod SG Splitske banke d.d. 

- Daje se suglasnost Hrvatskoj elektroprivredi d.d. za prolongat i povećanje okvirnog kredita u iznosu do 16 milijuna eura kod SG-Splitske banke d.d. za obrtno poslovanje - stoji u Vladinu priopćenju. 

Predložili nove članove NO Ine

Vlada je između ostalog glavnoj skupštini Ine predložila opoziv dosadašnjih članova Nadzornog odbora Davora Šterna, Gordane Sekulić i Damira Vanđelića te izbor novih članova Siniše Petrovića, Željka Perića i Mladena Proštenika, kao predstavnika države. Nadzornom odboru su predložili izbor Siniše Petrovića za predsjednika Odbora.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • maca faca 02.11.2012.

    loše mi je od ove slike slučajnih na vlasti

  • rimad001 02.11.2012.

    AJDE MOLIM VAS , KAJ SAD STALNO PLAČETE, VI STE NA VLASTI, VI STE ISTO IZGUBLJENI U VREMENU I PROSTORU, A MI MALI LJUDI NEK SE .... ZNATE DALJE

  • okrugli pečat 02.11.2012.

    Znači odobren nastavak pljačke i nerada u vrijednosti 16 mil.Eura ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare