To je to što me zanima!

Heroji u narančastom: Čuvara od smrti spasila tri zatvorenika

Tri zatvorenika su bila zatvorena u svojim ćelijama, a kada su primijetili da policajac teško diše i ruši se, počeli su lupati po zidovima ćelije i vikati 'upomoć'
Vidi originalni članak

Terry Loveless, Walter Whitehead i Mitchell Smalls, zatvorenici okružnog zatvora Gwinnett u Georgiji, zajedno su spasili zamjenika šerifa Warrena Hobbsa nakon što je policajac pao u nesvijest ranije ovaj mjesec.

Tri zatvorenika su bila zatvorena u svojim ćelijama, a kada su primijetili da policajac teško diše i ruši se, počeli su lupati po zidovima ćelije i vikati 'upomoć', piše New York Post.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog njihovog vikanja Hobbs je došao k sebi iz nesvjesnog stanja i uspio je stisnuti gumb za otvaranje vrata ćelija.

Zatvorenici su tada nazvali 911 i pozvali pomoć. Policajac je u bolnici završio 10. srpnja gdje su utvrdili da je pretrpio srčani udar. Nakon par dana je otpušten kući na oporavak.

KOD STARE GRADIŠKE Policajci spasili migrante, bili su iscrpljeni, gladni: Jedna žena trudna, druga nedavno rodila

Kako bi zahvalio zatvorenicima i njihovoj hrabrosti, glavni šerif Lou Solus, za cijeli je odjel zatvora napravio 'pizza party'.

- Cijenim što su zatvorenici napravili za mene. Ovo mi je podsjetnik da se prema svima trebam ponašati pristojno i uljudno - izjavio je Hobbs koji se sada već oporavio.

Dok su pričali o dramatičnom incidentu, iz policije su rekli da je ishod mogao biti drugačiji da zatvorenici nisu reagirali tako brzo.

- Ova priča ilustrira kako heroji dolaze u različitim uniformama - dodali su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Crna Vatra 01.08.2020.

    Da je bio đubre od čuvara nebi oni njega spasili ali očito je bio dobar

  • nori 🖖 01.08.2020.

    Stvarno pravo herojstvo

  • 01.08.2020.

    potpisujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare