To je to što me zanima!

HGSS-ovci su spasili turista koji se izgubio na Biokovu

Makarska ekipa HGSS-a je dojavu o izgubljenom planinaru dobila nešto prije 13 sati, a uspjeli su ga brzo locirati. Muškarac je dehidrirao te je bio potpuno iscrpljen
Vidi originalni članak

Gorska služba spašavanja je u srijedu navečer izvijestila kako su planinara (64) iz Poljske spasili nakon što je izvan označenih puteva krenuo iz Živogošća na Biokovo te se izgubio. Planinar je zatražio pomoć HGSS-a nakon što je došao do vrlo opasnog terena na strmim stijenama.

Makarska ekipa HGSS-a je dojavu o izgubljenom planinaru dobila nešto prije 13 sati, a uspjeli su ga brzo locirati. Muškarac je dehidrirao te je bio potpuno iscrpljen. HGSS je još jednom upozorio ljude da u šetnje ne kreću sami te da se drže označenih staza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dantonija3 23.08.2012.

    ma mora da ječeh čim se izgubio na biokovu!!!!!!!!!! to samo česi mogu, nema koji drugi turist bit. ja idem godinama u makarsku pa mi nije palo napamet da se penjem po biokovu! ;-) a i šta e penje kad planinu ni ne zna.

  • Capafiori 23.08.2012.

    Zašto se na takav korak ne odluči u vlastitoj zemlji??

  • libeluli 23.08.2012.

    ma nije on pukao, nego prizmić i još puno njih... rade puno toga radi vlastite promidžbe za dobrobit hrvatske, a sve košta... neka pokažu svoje račune a i račune koje su "zalutalima" naplatili... neka odu na grossglockner pa nek se tamo izgube...da vidimo šta će biti kad ih nadju

Komentiraj...
Vidi sve komentare