To je to što me zanima!

HHO Bandiću: Mamića treba disciplinski kazniti!

Iz HHO-a upozoravaju da je Mamić zbog naravi svog posla povezan s mladim ljudima te može svojim primjerom utjecati na njihov odgoj
Vidi originalni članak

Hrvatski helsinški odbor zatražio je od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića da izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića 'disciplinski kazni' zbog posljednja dva incidenta - psovačkog ispada na novinare te svlačenja nakon pobjede Dinama u Amsterdamu. U HHO-u napominju da bi sve to i zanemarili, da to nije odraz stalnog Mamićevog ponašanja. Osim što su u pismu naveli i ostale incidente Zdravka Mamića, podsjetili su da je njegovo ponašenje zabilježio i ugledni britanski list Guardian, kao i da se sumnja da je u svojim poslovima u sukobu interesa. Iz Odbora su također dodali kako je Mamić uspio prikupiti 84 punomoći za kupnju dionica T-HT-a. Iz HHO-a upozoravaju da je Mamić zbog naravi svog posla povezan s mladim ljudima te može svojim primjerom utjecati na njihov odgoj. Da je to realna opasnost svjedoči podrška koju je momčad Dinama javno izrazila gospodinu Mamiću nakon njegova prostačkog iskaljivanja na novinare, kaže se u pismu koje je potpisao potpredsjednik HHO-a Vlatko Silobrčić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • prolaznica 11.10.2007.

    Ma treba ga kazniti jer je ispao kreten kakvih je pun kofer...strasno, razumijem da je bio sretan i izrazio osijecaje...ali na taj nacin???? Svaka mu cast, daje primjer igracima dinama!

  • miro333 09.10.2007.

    ocito se onda i osjeca kakav zapravo je - ko kreten

  • entoni 08.10.2007.

    Ne treba Mamića kazniti,pa on samo otvoreno pokazuje osječaje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare