To je to što me zanima!

Hibridna ratnica: Kolinda ne može smisliti ništa bolje pa je umislila da ju je sabotirao Putin

NOVI EXPRESS Bivša je predsjednic krenula na Milanovića. To je nastavak - točnije, tek nova faza - Plenkovićeve strategije prema kojoj je Milanović Putinov čovik, a on zagovornik zapadnih vrijednosti
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović, prvorazredna zvijezda drugorazrednog posla - trenutno je, naime, najprepoznatljivija kao influencerica - na britanskom podcastu “One decision” ovih je dana iznijela senzacionalnu tezu: za njen poraz na predsjedničkim izborima kriv je - Vladimir Putin. Kolinda se, rekla je, suprotstavljala izgradnji LNG terminala na Krku, pa su Rusi protiv nje poduzeli “hibridne akcije”.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • roundtrain 16.09.2023.

    Svi su političari prevaranti...

  • Luna777 16.09.2023.

    Da li nju uopće netko uzima za ozbiljno. Toliko smo se nagledali i naslušali gluposti od nje za vrijeme mandata, da su njezine riječi postale nebitne. No, očito je da se gđa. Kitarović, dosadašnja influencerica, opet želi vratiti u politiku, pa se služi svim sredstvima da ocrni sadašnjeg predsjednika RH. Ili je to možda po diktatu Plenkovića? Tko bi ga znao, ali očito je da je počela predizborna kampanja i za mjesto Predsjednika RH. Joj, joj, sada će opet iskakati iz svake paštete ova hibridna ratnica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare