To je to što me zanima!

Hinduski sveti čovjek radi pornića morao dati otkaz

Swami Paramhansa je porekao vezu i seks, ali policija poziva vjernike da prijave informacije ili moguće dokaze jer su već započeli s istragom
Vidi originalni članak

Swami Paramhansa Nityananda (32), hinduski sveti čovjek, dao je ostavku na mjesto vođe vjerske organizacije Dhyanapeetam zbog snimke seksa s Ranjithom, glumicom iz sapunica. Dhyanapeetam, 'hram znanja', ima 11 hramova i dva milijuna sljedbenika u Indiji. Swami je porekao vezu i seks, ali policija poziva vjernike da im dojave moguće informacije ili dokaze jer su započeli istragu. Ranjihta je navodno Paramhansu zaprosila i dobila je pozitivan odgovor. Bila je udana za vojnika, a 'pala' je na šarm Swamija te se razvela od muža.

GLUMICA TVRDI KAKO SU NOVINARI SVE NAPUHALI
Odana sam Nityanandi. Često sam mu nudila da ga hranim ili masiram, rekla je zvijezda sapunica i dodala kako ga poznaje već neko vrijeme i kako mu je zahvalna jer joj je u samo jedan dan izliječio tegobe s disanjem.
- Novinari su nepotrebno napuhali cijelu stvar - rekla je.
Međutim, na videu mu glumica radi puno više od seksa. Video je snimio Nityanandijev asistent koji ga je i optužio da se 'nedolično ponaša' prema lijepim ženama i da ih 'tjera' na seks.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • carraro 31.03.2010.

    pa i on je od krvi i mesa ,kao i svaki čovjek.

  • manuelkan 31.03.2010.

    \"za jedan dan joj izlijecio probleme sa disanjem\" Dobro utijero a zlo istjero

  • xiomara 31.03.2010.

    ima 11 hramova, a nema klimu u sobi :D neka se seksa, bolje to nego da je pedofil ko ovi nasi katolicki lopovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare