To je to što me zanima!

'Hitler je bio britanski agent, a Drugi svjetski rat je namješten'

Tvrdi tako autor Greg Hallet, autor knjige 'Hitler je bio britanski agent'. Osim što se, navodno, obučavao u Engleskoj i Irskoj, autor tvrdi da je Hitler radio za iluminate
Vidi originalni članak

Adolf Hitler bio je britanski agent koji se 1912. i 1913. obrazovao na Britanskoj vojnoj školi za psihološke operacije u Devonu i Irskoj, a cijeli Drugi svjetski rat bio je - namješten.  

Tvrdi tako autor Greg Hallet, autor knjige 'Hitler je bio britanski agent', pozivajući se na memoare Führerove šogorice Bridget koja je boravak u Engleskoj spomenula u svojim memoarima objavljenima 1979., 10 godina nakon njezine smrti. 

Hitler Was a British Agent

U memoarima šogorica piše kako je Adolf Hitler izgledao potpuno drugačije nakon što je poslije obuke posjetio nju i njezinu obitelj. 

- Djelovao je bolesno. Stalno je čitao, ali ne knjige nego pamflete na njemačkom jeziku. Ne znam što je u njima pisalo niti odakle mu - piše Bridget, a Hallet tvrdi da je riječ o uputstvima za obuku. 

Hitler radio za iluminate?

Kada kaže da je bio britanski agent, Hallet zapravo tvrdi da je radio za iluminate, masonski kult super bogatih bankara koji kontroliraju mrežu kartela sa sjedištem u Londonu. 

Hallet u svojoj knjizi objašnjava brojne neočekivane obrate u Drugom svjetskom ratu. Primjerice, zašto je Hitler dozvolio da 335.000 savezničkih vojnika pobjegne u Dunkerqueu. Trijumf nacista 1940. bio je kao kraj prve runde, a iluminati nisu namjeravali pobjedu prepustiti nacistima. 

EXPRESS

U ljeto iste godine, kada su nacisti kontrolirali Europu i kada je Velika Britanija bila u lošem stanju, šef nacističke obavještajne službe rumunjskom je ministru vanjskih poslova rekao da ostane neutralan jer ''Engleska treba dobiti rat''. Isto je, navodno, poručeno i španjolskom generalu Francu. 

Pravio se da ne zna za carstvo Rothschilda

Pitanje kojim se Hallet bavi je i kako to da su svi znali da židovska bankarska obitelj Rothschild kontrolira Englesku i S.A.D., a Hitler kao da se pravio da to ne zna. Logičnije bi bilo, piše Hallet, da je Hitler stoga prije napao Englesku nego Njemačku.  

Postojala su brojna pitanja na koje nije postojao logičan odgovor, poput zašto je Japan napao S.A.D. umjesto da napadne Rusiju, zašto nacisti nisu shvatili da su njihove komunikacije probijene, zašto Hitler nije osvojio naftna polja Rusije i Bliskog istoka kada je imao priliku. Odgovor na sva ta pitanja, piše Hallet, sada je jasan - rat je bio namješten. 

Hitlerov djed je pripadao dinastiji Rothschild?

Hallet piše i da je Hitlerov djed bio Nathan Mayer Rothschild s kojim je Maria Schicklgruber začela Adolfova oca Aloisa dok je bila sluškinja u Rothschildovoj rezidenciji u Beču. Tvrdi da je začet tijekom od sotonskih rituala silovanja. 

Rothschildi su mogli vjenčavati žene samo unutar šire obitelji tako da su imali mnogo izvanbračne djece koja su djelovala kao anonimni agenti. 

Idi na 24sata

Komentari 170

  • salaso 21.01.2016.

    Bio im je potreban za plan o rušenju kominističke Rusije..al plan se malo izjalovio...

  • ObjektivniPromatrac 20.01.2016.

    DESTRO ja bih rekao da si ti zbunjen samo hitlerovim stajlingom. Ne znam kako mu i u sto pripisati, konc logore, medicinska mucenja, ubijanje njemaca koji se nisu slagali s njegovom politiko, vojacenje djece, tvrdnja da im je krv plava i da su superiorna rasa? Tebi to ne znaci nista jer nemas pojma o pojmu. Tito ti sigurno nije uzor jer vjerujem da za njega ne mislis isto? Vjerujem da ti takvog razmisljanja mozes naci razliku izmedju dvije iste stvari.

  • ObjektivniPromatrac 20.01.2016.

    DESTRO po tvom bi onda i milosevic bio dobar da nije ubijao nevine jer se borio za svoju drzavu. Kojih ovdje ima likova. Pa kako netko moze biti na bilo koji nacin dobar ako ratom otima tudju zemlju. Dajte mi to molim vas objasnite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare