To je to što me zanima!

Hitna imala 32 intervencije na 'Norijadi' u Zagrebu, četiri maturanta završila su u bolnici

Timovi Hitne medicinske pomoći do 20 sati imali su 32 intervencije, prvenstveno radi alkoholizma i ozljeda, doznaje se od glasnogovornice gradonačelnika Dinke Živalj
Vidi originalni članak

Zagrebačka "Norijada" kojom maturanti slave završetak srednjoškolskog obrazovanja prema policijskim podacima prošla je bez većih incidenata dok je hitna pomoć intervenirala 30-ak puta zbog alkoholizma i ozljeda.

Zagrebačka policija izvijestila je da nije bilo značajnijih sigurnosnih događanja te da su intervenirali tek u nekoliko slučajeva, uglavnom zbog upotrebe pirotehnike i prekršaja protiv javnog reda i mira zbog čega je nekoliko osoba privedeno u službene prostorije policije.

Timovi Hitne medicinske pomoći do 20 sati imali su 32 intervencije, prvenstveno radi alkoholizma i ozljeda, doznaje se od glasnogovornice gradonačelnika Dinke Živalj.

Na bolničko liječenje prevezena su četiri maturanta radi alkoholizma i ozljeda.

Živalj kaže da se prema dojavama ekipa na Bundeku do 21,45 sati već znatno smanjio broj sudionika Norijade.

Zagrebački maturanti u srijedu su od jutra slavili završetak srednjoškolskog obrazovanja. Okupili su se na Trgu bana Jelačića odakle su preko Zrinjevca došli do Bundeka gdje je grad priredio glazbeni i scenski program.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fortuna1895 26.05.2022.

    Nekad se išlo do Jaruna,to su bila vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare