To je to što me zanima!

'HIV je izmišljotina': Majka ju nije htjela liječiti, beba umrla

Bila je stara pet mjeseci. Umrla je od bolesti pluća koja je nastala kao posljedica SIDA-e, objavilo je u ponedjeljak državno odvjetništvo. I majka ima HIV, ali se ne želi liječiti
Vidi originalni članak

Nakon smrti bebe koja je bila HIV pozitivna, policija u Rusiji istražuje njezinu majku i to zbog ubojstva. Žena je odbila liječenje djeteta jer smatra da je SIDA mit.

Beba je umrla u veljači. Bila je stara pet mjeseci. Umrla je od upale pluća koja je nastala kao posljedica SIDA-e, objavilo je u ponedjeljak državno odvjetništvo. Prema pisanjima medija, majci iz sibirskog Irkutska je HIV dijagnosticiran prije pet godina.

I za sebe je odbila liječenje je misli da je HIV izmišljotina zapadnog svijeta. Prema podacima vlasti u Rusiji je više od 90.000 ljudi zaraženo HIV-om. Manje od polovice zaraženih uzima lijekove jer se u Rusiji i dalje vjeruje da je HIV zapadnjačka izmišljotina, piše Blick.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Vjevegrica 04.04.2018.

    eto, to je kad su roditelji jako "pametni". Isto kao i za cjepiva

  • älterZuh 04.04.2018.

    to je ko ono u jednom dzepu 10kn i u drugom imam milijardu eura ukupno ali onda je neki idiot iso matematiku izmislit i sve mi je uzeo. Taj kajeto izmislio nas je sve spalio.

  • zabravljeni heroj Jan Hus 04.04.2018.

    što očekivati od rusije koja ima najveći procenat HIV pozitivnog stanovništva van subsaharske afrike i još su zabranili durex kondome jer previše su kvalitetni

Komentiraj...
Vidi sve komentare