To je to što me zanima!

HIV-om zaraženog mladića (21) pustili su iz pritvora

K.Š. (21) iz Sukošana dva puta su ovog tjedna priveli. Prvo zbog širenja spolne bolesti, a zatim u subotu zbog prijetnji 39-godišnjaku u Šibeniku
Vidi originalni članak

HIV-om inficirani 21-godišnji Sukošanac koji je, prema vlastitom priznanju, posljednjih mjeseci s više homoseksualaca imao spolne odnose bez zaštite, u subotu kasno navečer pušten je iz Istražnog centra Županijskog suda u Šibeniku. Protiv K.Š. je policija u četvrtak podnijela kaznenu prijavu zbog širenja spolne bolesti, nakon čega je pušten, da bi u subotu ponovno bio priveden u Policijsku postaju Vodice, a potom i istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku jer je telefonom prijetio 39-godišnjaku iz Šibenika.
- Osumnjičenik je ispitan i iste večeri pušten - rekao je dežurni istražni sudac Dalibor Dukić, pravdajući se da ne može iznositi detalje jer je po novom Zakonu o kaznenom postupku istraga tajna. Šibenikom se nagađa da je 39-godišnjak kojem je K. Š. prijetio jedan od njegovih homoseksualnih partnera, ali kako se mladić na šibenskom području družio s ljudima povezanim s krađamna, drogom i oružjem, ni druge mogućnosti nisu isključene.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • annette 07.02.2010.

    Ajmo, ajmo, koliko mladića tamo može odgovarati ovom opisu? Netko sigurno zna tko je, samo se javite.

  • plavocrni 07.02.2010.

    nadam se da su ga bar kastrirali prije sto su ga pustili...

  • otarnik 07.02.2010.

    Pustili ga iz pritvora,ne znaju što bi sa njim kad je posta neupotrebljiv.Nije mu isteka rok trajanja nego je odčipan i začipan raznim čepovima pa se mrvu pokvarija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare