To je to što me zanima!

Hladni pljačkaš: Iz škrinja ukrao mesa i ribe za skoro 100.000 kn

Muškarca (45) policija sumnjiči da je od siječnja do svibnja ukrao veću količinu smrznutog mesa i ribe iz skladišta tvrtke na području Kukuljanova. Uz to, pronašli su dvojac koji je u više navrata kupio meso
Vidi originalni članak

Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog sumnje na pronevjeru.

Policija ga sumnjiči da je od početka siječnja pa do sredine svibnja ove godine, kao zaposlenik tvrtke na području Kukuljanova u više navrata iz skladišta otuđio veću količinu smrznutih proizvoda (meso, riba).  Ovim je tvrtki s istog područja prouzročio materijalnu štetu od gotovo 92.000 kuna. 

Također, u sklopu istraživanja za kazneno djelo prikrivanja osumnjičena su i dvojica hrvatskih državljana, starosti 25 i 33 godine, koji su od 45-godišnjaka u nekoliko navrata kupovali smrznute proizvode, iako su znali da su otuđeni.

Iz riječke policije izvijestili su i da tragaju za počiniteljima koji su ukrali masline i palme te oštetii trsove loze i suncobrane na Rabu i Krku. 

Na području otoka Raba između 1. ožujka i 16. lipnja otuđeno je nekoliko maslina i palmi te su posječeni trsovi vinove loze, dok je u Krku na terasi ugostiteljskog objekta između 12. i 18. lipnja nepoznati počinitelj oštetio suncobrane. 

Sveukupna materijalna šteta je pedesetak tisuća kuna, a kaznenim djelima oštećeni su 75-godišnji hrvatski državljanin i tvrtka iz Krka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ucjena 23.06.2020.

    Škrinja od 100 tona, hladnjača je to: :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare