To je to što me zanima!

Hloverka usred Otvorenog htjela sjesti Šukeru u krilo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar Šuker ju je spriječio u posljednji tren. Rekao je da je to neukusan pokušaj, a Hlo kaže da je to bio odgovor na prijedlog komercijalizacije
Vidi originalni članak

Hoćete da ja počnem raditi komercijalno, pitala je voditeljica Otvorenog Hloverka Novak-Srzić ministra financija Ivana Šukera. On je nešto pokušao odgovoriti, a Hlo je već ustala sa svoje stolice, žustro kročila prema zbunjenom ministru, obgrlila ga rukom oko vrata i gotovo mu sjela u krilo. Bio je to vrhunac najgledanije političke emisije HTV-a koja se u četvrtak navečer bavila prijedlogom Vlade da se od početka kolovoza pristojba HRT-u smanji sa 80 na 60 kuna.
Šuker je ipak u posljednji tren uspio spriječiti Hloverku i ustvrdio da je njezin pokušaj bio neukusan. Rekao joj je da njezina reakcija najbolje pokazuje kakvo je stanje na HRT-u i kako se ljudi ponašaju. Hloverka je igrokaz u prime-timeu prvog programa HTV-a izvela na Šukerovu primjedbu kako bi i njezini kolege trebali početi raditi komercijalno, pa ih onda ne bi toliko pogodio prijedlog smanjenja pristojbe. Šuker je također ustvrdio da su HRT-u pristojbu odlučili smanjiti za 25 posto, kao i u slučaju ostalih nameta koje javna poduzeća naplaćuju građanima i poduzećima.
- Ja sam odgovoran čovjek i sve što sam mislio, rekao sam na televiziji. Smatram da su gledatelji jasno i glasno čuli što sam imao za reći. Nikome ništa ne komentiram iza leđa - izjavio je Šuker nakon Otvorenog. Voditeljica Hloverka Novak-Srzić kaže da nije planirala sjesti ministru u krilo, već da je sve bilo spontano.
- To je bio moj odgovor na ministrov prijedlog komercijalizacije. Nije bilo planski. Htjela sam pokazati do kuda komercijalizacija može ići - rekla je kratko Hlo. Dodaje kako njezin čin nema veze sa smanjenjem HRT pristojbe.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kreso1906 10.06.2010.

    mala Hlo se zaljubila hihi

  • tužni šokac 10.06.2010.

    sjede hlo na kamen studenac haaaa......

  • dodo2 10.06.2010.

    zasvrbilo je

Komentiraj...
Vidi sve komentare