To je to što me zanima!

'Hloverka više minuta dala tipovima poput Tipurića'

Urednik i voditelj HTV-ovog Dnevnika kaže da ne zna zašto Novak Srzić ljuti gostovanje Zorana Milanovića u emisiji kad je znala da će on doći
Vidi originalni članak

Urednik i voditelj HTV-ovog Dnevnika kaže kako Hloverka Novak Srzić ne može prenijeti točnu informaciju ni sa događaja na kojem je i sama bila. Naime, glavna urednica informativnog programa kazala je da je Zoran Šprajc u Dnevnik pozvao šefa SDP-a kako bi pokazao da ona nije sposobna, te da ona nije znala za Milanovićevo gostovanje. Šprajc pak odgovara kako se o gostovanj Zorana Milanovića raspravljalo na kolegiju na kojem je, kaže, urednica vjerojatno spavala. Na kolegiju je, kaže Šprajc, iznio i pitanja za gosta, a Novak Srzić je osobno dočekala i ispratila Milanovića. Kaže kako je ona mogla pozvati i nekoga iz Vlade, a intervju s Milanovićem trajao je sedam minuta, što nije neuobičajeno jer je Novak Srzić veću minutažu znala davati 'tipovima poput Darka Tipurića i Ivana Mravka', kaže Šprajc, a prenosi Tportal. Čemu tolika nervoza, zna samo Hloverka, zaključio je Šprajc. U emisiji se govorilo o stanju SDP-u, gospodarskoj situaciji, mogućem konsenzusu s HDZ-om te o Vladinim mjerama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • be yourself 15.01.2010.

    Je..... majku pa jel nemamo pametnijih, ljepših i mlađih ljudi od ove frustirane babetine?

  • superpolicajac 15.01.2010.

    za ime božje .ova babetina je jača i od sanadera. njega smjeniše a ova bogme još drma na hrt. dali to znači da ima podršku kosorice? kosorice ako zaista imaš dobre namjere miči tu vješticu sa hrt-a.

  • 15.01.2010.

    car... najbolji čovjek na cijeloj hrvatskoj televiziji za sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare