To je to što me zanima!

HNS je u panici od Radimira 'Ambicioznog' i nove stranke

Čuvši da Radimir Čačić stranku kani nazvati HNS Savke D. Kučar, čelnici HNS-a počeli su masovno registrirati ime ‘narodna stranka’ kako bi ‘zaštitili domenu’
Vidi originalni članak

Kako se bliži trenutak Čačićeva izlaska iz zatvora - a to bi se trebalo dogoditi 21. svibnja - u HNS-u nastaje sve veći košmar. Vesna Pusić prije mjesec dana krenula je u čistku nepouzdanih “čačićevaca”, kako bivši predsjednik ne bi izveo prevrat uz pomoć “zdravih snaga”. Uz najveću buku izbačeni su Natalija Martinčević i Zlatko Koračević, ali stranka je, nakon velike galame, ovih dana ušla u nijemu fazu, otpočevši “bitku za ime” kakva dosad nije viđena u Hrvatskoj. S obzirom na to da su odbačeni HNS-ovci najavili osnivanje novog HNS-a čim se Čačić nađe na slobodi, članovi HNS-a Vesne Pusić počeli su, naime, masovno registrirati stranke koje u svom imenu imaju oznaku “narodna”.

- To je nečuveno! Čim načuju kako bismo nazvali buduću inicijativu, a potom stranku, oni pošalju Ministarstvu uprave zahtjev za osnivanje stranke s tim imenom... Naputak je to njihove šefice jer time žele spriječiti da buduća stranka Radimira Čačića podsjeća na ime HNS. No oni ne znaju da mi imamo sve spremno, i ime i logo do kojih smo došli radeći fokus grupe. Nećemo s time izlaziti dok gospodin Čačić ne odsluži kaznu - rekao nam je budući član Čačićeve stranke. A kako nove HNS-ove pravdaju u središnjici, nazovimo ga osnovnog HNS-a, pojasnili su nam kratkim odgovorom.

- Prema nama dostupnim informacijama, prijedloge za osnivanje i registraciju stranaka na koje se odnosi Vaš upit podnijeli su simpatizeri i članovi HNS-a s ciljem zaštite i očuvanja povijesnog imena HNS-a i asocijacija na Hrvatsku narodnu stranku, a sve kako bi stranku i njezinih gotovo 44.000 članova diljem Hrvatske zaštitili od mogućih zloporaba - kažu za Express iz HNS-a. 

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 100

  • urba 25.03.2014.

    zanimljivo da su predstavnici hrvatskog konzulata već u dva navrata posjetili optuženog udbaša PERKOVIĆA , jer je to osobno tražila ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić te premijer Milanović koji pokazuju veliku brigu za izručenog hrvatskog državljana." ... A GDJE JE NESTALA BRIGA ZA HRVATSKIM BRANITELJEM < VELJKOM MARIĆEM > KOJ ČAMI U SRPSKOM ZATVORU

  • ona_koja_zna 25.03.2014.

    Panika u kokošinjcu!

  • Halo Bing, kako brat 25.03.2014.

    Dobro je ovak ujutro pročitat ovakvo poučno štivo, Vesna Gazimir i ostalo društvo...To inspirira, pa sam se sjetil jednog vica. Zakaj bi samo aktuelni predsjednik, i bivši doživotni bili vic-maheri. Svaka sličnost sa ljudima i zemljama je slučajna...Hahaha, slučajna, baš fora. Komu se da ovo čitat nek pogađa dal je ovo slično sa nekom državom i nekim ljudima, pardon, političarima. Vic ide ovak. Otišao političar xy iz zemlje yx kod Grka, poslovnog partnera, i ima kaj da vidjeti, Grk živi u neviđenom luksuzu. Pita ga političar xy: - Kako si uspio steči sve ovo? Grk mu odgovori: - Vidiš onaj most tam? xy - Vidim! Grk: - Taj most je trebal biti širok 20m i dug 140m. Ja sam ga napravil širokog 15m i dugog 130 m. Od love za tih 5 metara širine i 10 dužine razlike je sve ovo! Dojde drugu godinu Grk kod političara xy u zemlju yx., a on u 4put većem luksuzu od njega. Grk će iznenađeno: • Kako si uspio za samo godinu dana steći sve ovo? Naš političar xy odgovara: - Vidiš onaj most tamo? Grk: - Ne vidim. političar xy: - Eeeeee....eto vidiš!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare