To je to što me zanima!

HNS: Stanje cesta je sramotno, Bandić nije pojeo sav taj snijeg

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nadamo se da ćemo uskoro saznati kuda je sve odlazio novac Zagrepčana koji je trebao biti namijenjen upravo za usluge kao što je čišćenje snijega, tvrde u HNS-u
Vidi originalni članak

Iako su u zagrebačkom Holdingu i dalje uvjerenja da su njihove službe učinile sve kako bi Zagreb u ponedjeljak mogao normalno funkcionirati, Hrvatska narodna stranka (HNS) se pridružila ocjenama građana da su ipak podbacili. 

- Grad Zagreb ponedjeljak je dočekao potpuno nespreman za normalan radni dan, iako je snijeg prestao padati u subotu poslijepodne. Stanje prometnica može se okarakterizirati jedino kao sramotno, jer velik broj ulica uopće nije očišćen niti jednom, a na glavnim prometnim žilama kucavicama grada cijele trake su zatrpane snijegom. Identična je situacija i na glavnim križanjima gdje trake za skretanje uglavnom nisu očišćene - poručuje u priopćenju Klub zastupnika HNS-a kojeg potpisuje saborski zastupnik Igor Kolman.

Kolman smatra da se takvo stanje ne može pripisati djelatnicama i djelatnicima zimske službe. 

- Svi mi koji živimo u Zagrebu vidimo i „golim okom“ da je broj ralica na cestama manji nego ikada. Takvo stanje kaosa posljedica je potpune nesposobnosti gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem - napominju u HNS-u. 

- Vrhunac bezobrazluka su izjave gradonačelnika koji govori o velikim uspjesima i jedenju snijega do ponedjeljka. Usprkos svojim neutaživim apetitima, očito nije uspio pojesti sav snijeg. Nadamo se da ćemo uskoro saznati kuda je sve odlazio novac Zagrepčana koji je trebao biti namijenjen upravo za usluge kao što je čišćenje snijega - stoji u priopćenju HNS-a. 

Dodaju da građani Zagreba i dalje plaćaju najviši prirez u Hrvatskoj te stoga imaju pravo tražiti da se u dva dana očisti snijeg s ulica.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Hasenfefer 11.12.2012.

    Ja bi molio ove zaostale kaj voze ralice da shvate da ne mogu na raskrižju ostaviti breg od 10 metara snega jel su oni očistili cestu. Ljudi ludi, na tim inače opasnim raskrižjima gdje malo, malo se dogodi nesreća (ovi stručnjaci s prometmog u 36 godina koliko tu živim nisu se sjetili dodatne strelice), Vi stavite snijeg tako da, ne da ne vidim auto, već ne vidim autobus. Znači tek kad izađem na drugu stranu nešto vidim, a onda je kasno. Ovaj dobite poseban dodatak na plaću jer radite svoj posao 5 dana prekovremeno?

  • Hasenfefer 11.12.2012.

    Ovo je plaćena reklama Zagreb parkinga Drage građanke i građani grada Zagreba, molim Vas da očistite parkirališta od snijega kako bi Vam mogli početi naplaćivati isti. Razlog zašto se ne javljamo na Vaše pozive je taj što primamo glavnu nagradu zbog dobro obavljenog posla u Crnoj Gori prošle godine. Molim Vas da nas ne uznemiravate bar do proljeća, jer sada je nagrada najvažnija. Vaš gradonačelnik Mujo Bandić. Ps Ovaj oglas je potpuno besplatan i plaćen je od Vaših kazni g.lupi moji purgeri.

  • Hasenfefer 11.12.2012.

    Poruka za KRADOmira. Bandiću tebe je BOG napustio, prešao je na stranu Zagrepčana. Ostao ti je samo nečastivi, i crni je rekao da ti poručim da dolazi po tebe. Tvoj žuti purger !

Komentiraj...
Vidi sve komentare