To je to što me zanima!

HNS u Pirovcu ima najmlađeg općinskog načelnika u državi

Sa svojih 26 godina Gulam je jedan od najmlađih općinskih načelnika u Hrvatskoj. Najmlađi je donedavno bio načelnik susjedne Općine Tisno Ivan Klarin (SDP)
Vidi originalni članak

Veliki izborni uspjeh HNS je ostvario u Pirovcu. Tamo je kao kandidata za načelnika ova stranka istaknula nestranačkog kandidata Ivana Gulama. On je neočekivano pobijedio HSS-ovca Antu Šparicu, 'vječnog' načelnika koji je Pirovcem vladao 12 godina. 

Sa svojih 26 godina Gulam je jedan od najmlađih općinskih načelnika u Hrvatskoj. Najmlađi je donedavno bio načelnik susjedne Općine Tisno Ivan Klarin (SDP), koji je za kormilo općine sjeo 2009. godine sa samo 24 godine, a s 26 godina postao je i saborski zastupnik.

- Prvi koji me nakon objave privremenih neslužbenih rezultata nazvao bio je upravo Ivan Klarin, načelnik susjedne i prijateljske općine Tisno. U također susjednoj Općini Murter pobijedio je Ivan Božikov (HSS), pa ispada da je na ovim izborima, barem u zapadnom dijelu županije, za pobjedu bilo bitno zvati se Ivan - našalio se na konferenciji za novinare novi načelnik Pirovca Ivan Gulam. 

S 26-godišnjim Ivanom Općinu Pirovac će kao donačelnik voditi godinu dana stariji Ante Čubrić, također nestranački kandidat.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ivič 05.06.2013.

    nadam se da bude konačno bolje tamo ljetovati jer fali dobroopskrbljenih dučana i jeftiniji restorani!Sve je super inače!

  • ivanfilip 04.06.2013.

    Potpora mladosti! Pokaži da su svi metuzalemi u krivu!

  • ico29 04.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare