To je to što me zanima!

Hoće li hrvatska policija konačno pohvatati mafiju?

Zagrebačka policija tražila je pomoć iz drugih gradova, surađuje se sa obavještajnim službama i policijama drugih država. Hoće li sada uspjeti?
Vidi originalni članak

Nakon ubojstva Ivane Hodak te osnivača Nacionala Ivo Pukanića i Nike Franjića zagrebačka policija treba pomoć. Doveli su 250 policajaca u Zagreb iz ostalih policijskih uprava, a Faber i Karamarko kažu da tek sada surađuju s obavještajnim službama. Sam Faber priznao je da je 50 posto šefova u policiji došlo po političkim vezama, a ne po stručnosti. Samim tim, kako je moguće očekivati da će se policija u kratkom roku suprotstaviti skupini ljudi koja se naziva mafija? Ako se u policiji 18 godina radilo po podobnosti, mafija je imala dovoljno vremena da se 'umreži' u sve pore društva, ali i sa mafijom susjednih zemalja. Za to vrijeme političari i policajci su se pravili da problem ne postoji. Vjerujete li da će mir uskoro zavladati hrvatskim ulicama?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • IvanaBarbarić 28.10.2008.

    Hrvatska policija je mafija! Onaj tko nema putra na glavi nema se čega bojati!

  • sunce10 26.10.2008.

    evo kome prijaviti mafijaše kamatare , dilere kome daj recite ,ali da će se protiv te osobe nešto poduzeti ,,,,ajme samo maslanje od ovoga ništa

  • flegmica7 25.10.2008.

    nije se rodio tko je mafiu pohvatao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare