To je to što me zanima!

Hod za život: Evo koje će ulice u Zagrebu biti pod blokadom...

Sudionici će krenuti u 10 sati ujutro u subotu iz Praške ulice, preko Trga bana Jelačića. Uputit će se Mesničkom do Strossmayerova šetališta pa Ćirilometodskom do Trga sv. Marka
Vidi originalni članak

Organizatori inicijative 'Hod za život' obavijestili su kako će u subotu od 10 do 13,30 sati biti obustavljen promet u centru Zagreba jer će sudionici, krenuvši od Zrinjevca, hodati preko Praške ulice do Trga bana Josipa Jelačića, zatim će se uputiti Ilicom i Mesničkom do Strossmayerova šetališta, pa Ćirilometodskom do Trga sv. Marka.

Inicijativa se održava pod geslom "Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj - nerođenu djecu!". Organizatori su poručili sudionicima da su, osim zastava Hoda za život, dopuštene samo nacionalne zastave, a svaki pokušaj unošenja drugačijih zastava ili transparenata smatrat će se namjernim pokušajem diskreditiranja Hoda za život.

Pozvali su da se koriste samo transparenti, majice, napisi i zastave na kojima su poruke koje slave život, zaštitu života od začeća do prirodne smrti ili izražavaju brigu i potporu za majke, djecu i obitelji. Koordinatori inicijative će davati izjave na Zrinjevcu u 10,40 sati te tijekom događaja.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • 25.05.2019.

    Hod hrpe konzervi. Najgore od svega je što njihovo lupanje smeta normalnim ljudima... Zašto ne odu hodati po Irskoj i Njemačkoj? Ili pred onkološkim dječjim odjelima?

  • ljubica ljubičica_1 25.05.2019.

    Ovaj hod je čista glupost.Ko ženi može naredit da rodi?Djete je tek kad oživi a dotle je ništa.A hodajte vi za potporu sirotinji koja nema što jest i visi u pučkim kuhinjama i samoposlugama za sirotinju.A djecu ko želi taj će imat a ko ne to je njihova osobna stvar.

  • projekt_venus 25.05.2019.

    Evo ih, istjerivači mladih ljudi ponovo u akciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare