Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
121 komentara

Hod za život: Evo koje će ulice u Zagrebu biti pod blokadom...

Sudionici će krenuti u 10 sati ujutro u subotu iz Praške ulice, preko Trga bana Jelačića. Uputit će se Mesničkom do Strossmayerova šetališta pa Ćirilometodskom do Trga sv. Marka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
121 komentara

Organizatori inicijative 'Hod za život' obavijestili su kako će u subotu od 10 do 13,30 sati biti obustavljen promet u centru Zagreba jer će sudionici, krenuvši od Zrinjevca, hodati preko Praške ulice do Trga bana Josipa Jelačića, zatim će se uputiti Ilicom i Mesničkom do Strossmayerova šetališta, pa Ćirilometodskom do Trga sv. Marka.

Inicijativa se održava pod geslom "Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj - nerođenu djecu!". Organizatori su poručili sudionicima da su, osim zastava Hoda za život, dopuštene samo nacionalne zastave, a svaki pokušaj unošenja drugačijih zastava ili transparenata smatrat će se namjernim pokušajem diskreditiranja Hoda za život.

Pozvali su da se koriste samo transparenti, majice, napisi i zastave na kojima su poruke koje slave život, zaštitu života od začeća do prirodne smrti ili izražavaju brigu i potporu za majke, djecu i obitelji. Koordinatori inicijative će davati izjave na Zrinjevcu u 10,40 sati te tijekom događaja.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message