To je to što me zanima!

Hodak: Više me ničeg nije strah, reći ću sve što znam

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Strah da će mi ugroziti voljenu osobu sada je iza mene. Puno toga znam i kada se oporavim, iznijet ću to hrvatskoj javnost, kazao je Zvonimir Hodak
Vidi originalni članak

Na životu me još drži samo želja da otkrijem i dokažem neke stvari. Spreman sam na sve, kazao je u razgovoru za Radio Trsat i Novi list odvjetnik Zvonimir Hodak, otac nedavno ubijene Ivane Hodak. Nakon obiteljske tragedije, kaže, osjeća se kao podvojena ličnost. S jedne strane doživljava nešto za što nije znao da postoji i s čim mora naučiti živjeti. S druge strane je kao odvjetnik, kaže Hodak, zbog svog posla i dalje apsolutno isti.
- Strah da bi mi netko mogao ugroziti voljenu osobu sada je iza mene. Puno toga znam i kada se oporavim, iznijet ću to hrvatskoj javnosti - kazao je Hodak. Dodao je da neće dopustiti da Hrvatska "opere savjest" preko jednog čovjeka i da se Vladimira Zagorca "žrtvuje" kako bi se drugi prikazali kao pošteni i protiv kriminala. Hodak smatra da oni koji žele smjestiti umirovljenom generalu to rade kako on ne bi progovorio o nekim stvarima.
- Mesić je na početku mandata rekao kako će vratiti 360 milijuna eura s tajnih računa iz inozemstva u Hrvatsku. Kada bi to napravio, za mene bi bio heroj. No Mesić sve to radi kako bi nakon isteka mandata postao heroj i preuzeo ljevicu - tvrdi Hodak. Za svoju pokojnu kćer ima samo riječi hvale. Uvijek ga je smetalo što je svrstavaju u tzv. zlatnu mladež, jer je Ivana bila vrijedna i odgovorna djevojka. Iako bi postavljanje policajca na ulaz njihova stana možda spriječilo ubojstvo njegove kćeri, ne bi, kaže Hodak, spriječio ubojstvo Luke Ritza i djevojke koja je nastradala istog dana kao i Ivana.
Stvari u državi su se počele otimati kontroli, zaključio je Hodak i dodao da sve više sličimo Kolumbiji i Bogoti.
- Stalno tvrdimo da smo sigurni i sve potkrepljujemo nekakvim statistikama. A što meni vrijedi bilo koji statistički podatak, kada ja svoju kćer jedinicu više nikada neću vidjeti - kazao je Hodak.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • majstorović 16.10.2008.

    Tako sam i mislila, sad ga više nemaju s čim ucjenjivati. Čini se meni da tu ima svega i da će biti još svega.

  • bubicam 15.10.2008.

    Za istinu nikada nije kasno

  • Marioko 15.10.2008.

    Ma svaka cast ovomu svaka cast onomu........dok netko ne progovori i napravi nest konkretno a ne samo ja cu ovo ja cu ono.......svaka cast nikome

Komentiraj...
Vidi sve komentare