To je to što me zanima!

Hodorkovski: U Rusiji ima još puno političkih zatvorenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon puštanja iz zatvora Mihail Hodorkovski otišao je u Berlin gdje je u nedjelju održao i konferenciju. Kaže da još ima puno političkih zatvorenika u Rusiji
Vidi originalni članak

Bivši naftni oligarh Mihail Hodorkovski stigao je u Berlin gdje se susreo s obitelji, a u nedjelju je na konferenciji rekao kako će činiti sve što može da se oslobode ostali politički zatvorenici u Rusiji. Zahvalio je onima koji su ga podržavali te njemačkoj kancelarki Angeli Merkel na pomoći u njegovu puštanju. Saznao je da će otići u Berlin tek na dan kad su ga pustili iz zatvora, piše BBC.

Nakon 10 godina iza rešetaka zbog utaje poreza, Hodorkovski je u petak pušten. Cijelo je vrijeme tvrdio da su optužbe politički motivirane.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • adrijana_volim_te 23.12.2013.

    Zbog neprimjerenog sadržaja izmjenili smo vaš komentar iz "Ti nemozes uci u Rusiju i ne pricaj lazi, sve sto kazes pricas iz Jerusalem Posta.Pljuc!" u "Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja????????????????

  • adrijana_volim_te 23.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • adrijana_volim_te 23.12.2013.

    Kako ovi nasi Jevreji pate sto ne mogu da zavladaju Rusijom, smisljaju nacine ali ono kao da mrav zeli da ponese slona :) , bezuspjesno svaki pokusaj uvodjenja demo(N)kratizacije Rusije. Long Live Rusija and Putin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare