To je to što me zanima!

Milanović se primio posla, dok se Ivo Josipović došao slikati

Premijer, ministrica zaštite okoliša, te ministri Mirando Mrsić i Orsat Miljenić pridružili su se volonterima u akciji Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš
Vidi originalni članak

U plave vreće ide plastika, a u crne sve ostalo, objasnila je ministrica zaštite okoliša Mirela Holy premijeru Zoranu Milanoviću njihov jučerašnji zadatak.

Oni su s kolegama Mirandom Mrsićem i Orsatom Miljenićem čistili divlje odlagalište otpada u Retkovcu. Milanović je spremno navukao rukavice i skupljao krupni i sitni otpad. Sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem pristojno se pozdravio, ali ilegalni deponij je svatko čistio sa svoje strane.

Za razliku od članova Vlade, predsjednik Ivo Josipović nije se baš umorio. Došao je u odijelu i to kad su volonteri već skoro bili gotovi s čišćenjem otpada. Pripremili su jednu hrpu otpada samo za Josipovića, koji je na brzinu strpao sve u vreću spremno pozirajući fotoreporterima. Istina, odmah je rekao da će “simbolički podržati akciju”. Kasnije se družio s volonterima i pripadnicima Hrvatske vojske.

Premijer Milanović komentirao je i najavljeno poskupljenje struje.

- Struja se zadnjih nekoliko godina političkom odlukom prodavala ispod proizvodne cijene. To se mora promijeniti - rekao je.

Dodao je da Vlada mora pomoći onima kojima je najteže i ljudima pronaći posao, ali nije rekao kako.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • TamaraPribil 22.04.2012.

    Ajme, majke ti, na čega ova liči!! Platformice, kožna jakna, neke kakti dimije, cvike (suncu ni traga) i ajmo sakupljati smeće! Bože koja finojka!!! Draga ministrice tako se ne dolazi pomagati ljudima!!

  • zodijak111 21.04.2012.

    Treba hitno zabranit slike ove ministrice

  • una222 21.04.2012.

    za stotinjak dana rada....pokupili smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare