To je to što me zanima!

Holy: Svaka politička opcija mora ostati vjerna programu

Mislim da zaštita prirode nije beznačajna politika jer imamo velike obaveze i propise koje smo preuzeli od EU, kazala je Mirela Holy i priznala da je teška suradnica
Vidi originalni članak

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, SDP-ova saborska zastupnica i gorljiva aktivistica za zaštitu prirode Mirela Holy gostovala je u Temi dana HTV-a. Priznala je da je teška suradnica i da s njom nije lako surađivati. 

- Svaka politička opcija mora ostati vjerna svojemu programu i mislim da zaštita prirode nije beznačajna politika jer imamo velike obaveze i propise koje smo preuzeli od EU - kazala je Holy i dodala kako svaka politika ili zakon može biti savršen na papiru, ali ako nema novca ne može se realizirati. 

- Mi imamo odlične zakone, ali se oni ne provode jer nemamo novca. Za godinu, dvije, tri ćemo plaćati penale jer nismo radili po direktivama EU, a na to smo se obvezali. Kao odgovornu političarku to me brine - istaknula je Holy. 


Idi na 24sata

Komentari 41

  • CommanderEarion 19.06.2013.

    Ministrica koja je bila spremna napraviti neke korake za ovu zemlju pa su se nasli pojedinci kojima nije pasala njena politika......jedino je onda svijetla strana SDP-a!!!

  • ivanfilip 19.06.2013.

    Tri godine za penale...to je vrijeme u kojem će slijedeća vlada prozivati ove.a oni iz oporbe kritizirati..mi bumo sve plaćali.kao i do sada.

  • TemperHoof 19.06.2013.

    Jedna od rijetkih politicara sa karakterom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare