To je to što me zanima!

Holy: 'Uđemo li u Sabor, neću tražiti ministarstvo natrag...'

'Ako će o nama ovisiti raspisivanje novih izbora, mi ćemo sjesti za stol s lijevom opcijom i pokušati dogovoriti suradnju. To podrazumijeva da mi nećemo biti u Vladi'
Vidi originalni članak

Nadamo se da ćemo uspjeti osvojiti koji mandat u III. i VIII. izbornoj jedinici. Sad, hoćemo li uspjeti, to će odlučiti građani, rekla je čelnica ORaH-a Mirela Holy u RTL Direktu.

Holy je upitana hoće li tražiti natrag Ministarstvo zaštite okoliša ako će se njihov mandat tražiti za sastavljanje vlade.

- Nipošto. Ukoliko uđemo u parlament i ako će isključivo od ORaH-a ovisiti raspisivanje novih izbora, mi ćemo sjesti za stol s lijevom opcijom i pokušati dogovoriti programsku suradnju. To podrazumijeva da mi nećemo biti u Vladi, da ćemo podržavati manjinsku vladu. Vi kad jednom sjednete za stol i postanete suučesnik, onda vam je jako teško inzistirati o programu, ja to jako dobro znam jer sam jako dugo u politici - rekla je Holy.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • KarmelaRomić 27.10.2015.

    Pročitala sam sve komentare i ne mogu se načuditi kako se javljaju isključivo ljudi kojima je zloba i totalna nezainteresiranost za društvo u kojem žive zvijezda vodilja bijedne samopromocije.

  • putin_1 16.10.2015.

    Ha,ha nije mi do smijeha ali ova me dobro nasmijala !!!! više šanse ima kao stand up komičarka nego političarka !!!

  • balegovac 16.10.2015.

    Pazi Holy,malo lijevo,malo desno,malo vino malo voda,probaj sredinom da ne tresnes,jer neces stici ni do praga,a kamoli preci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare