To je to što me zanima!

Hong Kong će ublažiti mjere zabrane uvedene zbog covid-19

Ovaj potez uslijedio je nakon što su kineske vlasti u srijedu najavile najopsežnije promjene strožih mjera kontrole covida u zemlji od početka pandemije prije tri godine
Vidi originalni članak

Hong Kong će ublažiti neke mjere zabrane zbog bolesti covid-19, uključujući skraćenje razdoblja karantene za potvrđene slučajeve i bliske kontakte sa sedam na pet dana, izvijestila je u četvrtak javna televizija RTHK.

Zahtjev za dolaske u Hong Kong da se podvrgnu svakodnevnim brzim antigenskim testovima također bi se smanjio sa sedam na pet dana, dodali su RTHK.

ODMAK OD STROGE POLITIKE Kina ublažava korona mjere

Ovaj potez uslijedio je nakon što su kineske vlasti u srijedu najavile najopsežnije promjene strožih mjera kontrole covida u zemlji od početka pandemije prije tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 09.12.2022.

    Broj ciklusa PCR ne pokazuje tko će imati jake simptome.PCR nije nikakav zlatni standard.Drugi virusi također mogu oslabiti imunološki,tako da su potvrde samo za jedan virus bezveze.Uz kućne terapije može svatko preboljeti. Izvlačenje iz stana na silu i trpanje u bolnice je uzrok urušavanja zgrada kako je bilo već slučajeva u Kini. Objava lockdowna uzrokuje bježanje iz grada i još veće širenje virusa. Metode i mjere su zastarjele, neka prvo provjere farme životinja i kvalitetu zraka i prehrane kod ljudi. U nekim državama su prali ceste,zrak dimili sa dezinfekcijom a ispušni plinovi automobila više štete.Ti razni stožeri po državama ne znaju niti lijekove odabrati koliko su zaostali.

  • Let's Go Brendon 08.12.2022.

    Kolko im je još ostalo dok ih virus sve ne izbriše... 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare