To je to što me zanima!

Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer

Umjesto da joj ostane u najljepšem sjećanju, vjenčanje svojeg oca 20-godišnja će Dankinja pamtiti kao najgori dan svojeg života. Njen ju je otac te noći naime silovao.
Vidi originalni članak

Danski sud osudio je 50-godišnjeg Danca koji je u noći vlastitog vjenčanja silovao svoju 20-godišnju kći. Stravična tragedija dogodila se u kolovozu 2018. godine kod Koldinga, grada na jugu Danske. 

Nakon što se slavljenikova kći onesvijestila od alkohola, gosti su je odnijeli u apartman rezerviran za mladence. Tamo su je ostavili na krevetu, a kada su se u apartmanu pojavili novopečeni supružnici, oni su legli na isti krevet s njom i to tako da je njen otac bio između nje i njegove nove supruge. 

Prema njenom svjedočenju na sudu, njen ju je otac ubrzo počeo dirati. Iako ga je ona molila da prestane i pokušala ustati, otac ju je zgrabio i silovao ju. Tužitelj je pred sudom objasnio da je djevojka bila prepijana pa nije mogla pružiti fizički otpor, a njen je otac to monstruozno iskoristio. 

Nekoliko dana nakon silovanja, otac se kćeri javio SMS-om te joj se ispričao i objasnio da je mislio da ima seksualni odnos sa suprugom. Ona mu je odgovorila da prekida sve kontakte i prijavila ga, piše New York Post.  

Pred sudom je pak tvrdio da se od lijeganja u krevet ne sjeća baš ničega i pred svima preklinjao kći da mu oprosti i da ostanu u kontaktu. 

Otac i kći inače godinama nisu bili u kontaktu, a nanovo su se povezali početkom 2018. godine kada ju je otac i pozvao na vjenčanje. Samo osam mjeseci kasnije djevojka je sigurno poželjela da nikad nije srela svojeg oca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Red_army 15.01.2019.

    To je taj "napredni" zapad. Depresija droga alkohol i izrabljivanje na svakom koraku. Tu vas briselski masonski uguz plenković i njegova banda guraju.

  • Caca034 13.01.2019.

    Nekoliko dana nakon silovanja, otac se kćeri javio SMS-om te joj se ispričao i objasnio da je mislio da ima seksualni odnos sa suprugom... brate, ako ovo je normalno ... i onda kažu da su Balkanci ludi...

  • Fiumana 13.01.2019.

    A po anketama Danci najsretniji ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare